7 godina razloga za FORUM Zagreb

FORUM Zagreb je 11. travnja proslavio svoj 7. rođendan i tim povodom želimo zahvaliti svim partnerima, klijentima i prijateljima na divnoj suradnji!

ForumZagreb-7-rodjendanJoš jedna godina poslovanja kongresnog centra FORUM Zagreb je iza nas, a s njom i brojna događanja, nova poznastva, saznanja, klijenti i nova druženja. Veseli nas činjenica da naš kongresni centar iz godine u godinu postaje bogatiji, kako događanjima i klijentima, tako i članovima našeg tima. Osim toga, ponosni smo što u ovih sedam godina imamo formiranu bogatu mrežu stalnih i vjernih klijenata koji se za svoje edukacije, seminare, konferencije i poslovne sastanke uvijek iznova vraćaju nama kao svom pouzdanom partneru.

Ponosni smo što možemo reći da je u ovih sedam godina u kongresnom centru FORUM Zagreb organizirano 4.425 poslovnih i društvenih događanja, koja su okupila čak 150.056 posjetitelja.

Kako je rastao broj organiziranih događanja, novih klijenata, ali i novih trendova kongresne industrije, tako se mijenjala i obogaćivala i naša ponuda. Osim što smo malo proširili naš tim, koji je svim klijentima uvijek rado na raspolaganju za sva pitanja oko organizacije događanja, obnovili smo i preuredili zidove dvorana, stolice i audiovizualnu opremu, osvježili ponudu pauza za kavu svježim i zdravim obrocima i ugostili brojna zanimljiva božićna događanja. 2019. godina već na svom samom početku donijela je brojne novosti, pa smo tako dodatno obogatili ponudu hrane i pića, sudjelovali na prvoj nacionalnoj kogresnoj burzi MEETEX te, najvažnije, oformili dvije nove dimenzijski prilagodljive kongresne dvorane Dobrje i Iže!

Hvala svim partnerima i klijentima na suradnji i ugodnim trenucima

Uspjeh, rast i razvoj kongresnog centra FORUM Zagreb ne bi bio moguć bez podrške pouzdanih partnera te zadovoljnih i vjernih klijenata. Stoga se ovom prilikom želimo zahvaliti našim dugogodišnjim partnerima kao i svim dragim klijentima na ukazanom povjerenju, podršci i suradnji.

Veselimo se svakom novom rođendanu pa tako i svakoj novoj konferenciji, kongresu, seminaru, predavanju ili poslovnom sastanku koji ćemo s veseljem i puno strasti uvijek pomoći organizirati i realizirati!

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh