Posjetite nas na prvoj nacionalnoj kongresnoj burzi MEETEX

Forum Zagreb će se s ponosom predstaviti kao izlagač na prvoj nacionalnoj kongresnoj burzi Croatian Meeting Experience Summit od 19. do 21. ožujka u Zagrebu

ForumZagreb-Meetex-440U organizaciji Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma i agencije Inevents – Inovativni Eventi, od 19. do 21. ožujka 2019. u hotelu Westin u Zagrebu, održava se prvi Croatian Meeting Experience Summit – MEETEX. Trodnevni event osmišljen je kao susret hrvatske kongresne ponude i međunarodnih kupaca zainteresiranih za organizaciju događanja u Hrvatskoj. MEETEX je osmišljen kao B2B događanje kojemu je cilj međunarodnim kupcima predstaviti sve mogućnosti organizacije poslovnih i znanstvenih skupova u Hrvatskoj.

Upravo iz tog razloga i Forum Zagreb će biti jedan od izlagača koji će na ovom međunarodnom sajmu predstaviti svoju bogatu ponudu za organizaciju događanja. Ukoliko ste sudionik MEETEX-a i želite dogovoriti sastanak s našim predstavnicima, slobodno nas kontaktirajte putem digitalne platforme Marcom ACE, službene MEETEX aplikacije za ugovaranje sastanaka.

Trenutno je na MEETEX burzu potvrđen dolazak 50-ak inozemnih kupaca – organizatora događanja iz Europe i regije, uz 30-ak domaćih kupaca. Selektirani kupci dolaze iz Velike Britanije, Njemačke, nordijskih zemalja, Belgije, Nizozemske, Francuske, Italije, Poljske i Švicarske. Radi se o profesionalcima iz struke, bilo da su direktni kupci iz asocijacija ili korporacija ili specijalizirane agencije iz kongresno-incentive-event sektora. Svi kupci su morali proći vrlo detaljan proces evaluacije na temelju tri osnovna kriterija: da kupac ima potencijal, da ga zanima Hrvatska kao destinacija i da u Hrvatskoj još nema stalnog partnera.

Osnovni dio programa burze čini unaprijed dogovorenih 25 sastanaka ‘1-na-1’ između kupaca i dobavljača, dok će u pauzama, unutar kratkih tzv. Inspiration Minutes izlaganja, sudionici imati priliku čuti eminentne stručnjake raznih profila. Prije svega, tu je doajen kongresne industrije iz Velike Britanije, dr. Rob Davidson kao keynote govornik i domaćin-voditelj događanja, a svoja će iskustva podijeliti i dr. Zoran Bahtijarević (Klinika za dječje bolesti Zagreb), Mirjana Matešić (UNICEF Hrvatska), Joe Bašić (MPG, Ultra Europe) i dr. Snježana Dotlić (KBC Zagreb). Njihovi nastupi su zamišljeni kao 5-7 minutni osvrti na kongresno-event industriju kao korisnika usluga i kao organizatora događanja.

Veselimo se bogatom i zanimljivom programu prve hrvatske kongresne burze, a posebnice brojnim sastancima s potencijalnim klijentima iz Hrvatske i svijeta. Ako ste jedan od zainteresiranih organizatora događanja, svakako posjetitie MEETEX od 19. do 21. ožujka 2019. u hotelu Westin i ne propustite posjetiti i naš štand. Veselimo se susretu!

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh