O nama

Uspjeh poslovnih događanja klijenata naša je odgovornost

Višegodišnje iskustvo u kongresnoj industriji započelo je davne 1996. godine u Caracasu, glavnom gradu Venezuele, otvaranjem kongresnog centra FORO XXI. Od 2012. godine, kada je otvoren FORUM Zagreb, to iskustvo se obogaćuje i u Zagrebu.

foroxxi-logo

Kongresni centar FORUM Zagreb smješten je u ekonomskom i gospodarskom srcu Zagreba, poslovnom centru Green Gold. Na više od 1,560 m2 moderno uređenog prostora, s 9 višenamjenskih i dimenzijski prilagodljivih kongresnih dvorana opremljenih vrhunskom tehnologijom, uz kvalitetnu i individualiziranu podršku našeg tima od planiranja do realizacije – FORUM Zagreb je najbolji izbor za organizaciju poslovnih i društvenih događanja.

Cilj nam je zadovoljiti potrebe klijenta pružajući kvalitetan, brz i učinkovit odgovor i uslugu u svakom trenutku. FORUM Zagreb je produžena ruka vašega ureda kao i vaš stručni savjetnik za organiziranje različitih događanja, seminara, poslovnih radionica, tečajeva, studija za istraživanje tržišta, promocija novih proizvoda, video konferencija te različitih poslovnih i društvenih primanja.

MISIJA

Misija je kongresnoga centra FORUM Zagreb najvećom profesionalnošću, podrškom i izvrsnom uslugom doprinijeti uspješnoj organizaciji poslovnih događanja svojih klijenata, od manjih seminara i sastanaka do srednje velikih kongresa.

Uspjeh poslovnih događanja klijenata naša je odgovornost.

Podrška i posvećenost potrebama klijenta, povjerenje i sigurnost srž su našega posla, ono što jamčimo klijentima i po čemu se razlikujemo od konkurencije.

VIZIJA

Naša je vizija biti najkvalitetniji i najinovativniji kongresni centar u Zagrebu, gdje će svaki poslovni događaj funkcionirati besprijekorno. FORUM Zagreb bit će:

• predvodnik najnovijih trendova i tehnoloških inovacija u kongresnoj ponudi grada Zagreba i organizaciji poslovnih događanja,
• mjesto broj 1 za edukaciju, umrežavanje, inovaciju, kreativnost i inspiraciju,
• prostor za razvoj talenata i znanja.

PARTNERI I KLIJENTI

Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:
Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh