Visit us at MEETEX – first national meetings industry fair

Forum Zagreb is proud to be presenting as an exhibitor at the first national meetings industry fair, Croatian Meeting Experience Summit, from 19th to 21st March in Zagreb

ForumZagreb-Meetex-440U organizaciji Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma i agencije Inevents – Inovativni Eventi, od 19. do 21. ožujka 2019. u hotelu Westin u Zagrebu, održava se prvi Croatian Meeting Experience Summit – MEETEX. Trodnevni event osmišljen je kao susret hrvatske kongresne ponude i međunarodnih kupaca zainteresiranih za organizaciju događanja u Hrvatskoj. MEETEX je osmišljen kao B2B događanje kojemu je cilj međunarodnim kupcima predstaviti sve mogućnosti organizacije poslovnih i znanstvenih skupova u Hrvatskoj.

Upravo iz tog razloga i Forum Zagreb će biti jedan od izlagača koji će na ovom međunarodnom sajmu predstaviti svoju bogatu ponudu za organizaciju događanja. Ukoliko ste sudionik MEETEX-a i želite dogovoriti sastanak s našim predstavnicima, slobodno nas kontaktirajte putem digitalne platforme Marcom ACE, službene MEETEX aplikacije za ugovaranje sastanaka.

Trenutno je na MEETEX burzu potvrđen dolazak 50-ak inozemnih kupaca – organizatora događanja iz Europe i regije, uz 30-ak domaćih kupaca. Selektirani kupci dolaze iz Velike Britanije, Njemačke, nordijskih zemalja, Belgije, Nizozemske, Francuske, Italije, Poljske i Švicarske. Radi se o profesionalcima iz struke, bilo da su direktni kupci iz asocijacija ili korporacija ili specijalizirane agencije iz kongresno-incentive-event sektora. Svi kupci su morali proći vrlo detaljan proces evaluacije na temelju tri osnovna kriterija: da kupac ima potencijal, da ga zanima Hrvatska kao destinacija i da u Hrvatskoj još nema stalnog partnera.

Osnovni dio programa burze čini unaprijed dogovorenih 25 sastanaka ‘1-na-1’ između kupaca i dobavljača, dok će u pauzama, unutar kratkih tzv. Inspiration Minutes izlaganja, sudionici imati priliku čuti eminentne stručnjake raznih profila. Prije svega, tu je doajen kongresne industrije iz Velike Britanije, dr. Rob Davidson kao keynote govornik i domaćin-voditelj događanja, a svoja će iskustva podijeliti i dr. Zoran Bahtijarević (Klinika za dječje bolesti Zagreb), Mirjana Matešić (UNICEF Hrvatska), Joe Bašić (MPG, Ultra Europe) i dr. Snježana Dotlić (KBC Zagreb). Njihovi nastupi su zamišljeni kao 5-7 minutni osvrti na kongresno-event industriju kao korisnika usluga i kao organizatora događanja.

Veselimo se bogatom i zanimljivom programu prve hrvatske kongresne burze, a posebnice brojnim sastancima s potencijalnim klijentima iz Hrvatske i svijeta. Ako ste jedan od zainteresiranih organizatora događanja, svakako posjetitie MEETEX od 19. do 21. ožujka 2019. u hotelu Westin i ne propustite posjetiti i naš štand. Veselimo se susretu!

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top