Dječje božićne bajke u Forumu Zagreb

Ovoga prosinca kongresni centar Forum Zagreb s velikim je veseljem ugostio nekoliko bajkovitih božićnih predstava za djecu

Forum-Zagreb-Bozicne-zabave-za-djecuKongresni centar Forum Zagreb nije domaćin isključivo strogo poslovnih događanja, a dokaz tome je i ovogodišnja blagdanska sezona tijekom koje su dvorane kongresnog centra, osim odraslim poslovnim licima bile ispunjene i dječjim osmjesima. Organizacija blagdanskih domjenaka, osim zaposlenicima, partnerima i klijentima može biti namijenjena i djeci zaposlenika. Postoji li veće zadovoljstvo nego izmamiti osmijeh na nevina dječja lica, iznenaditi ih pojavom Djeda Božićnjaka i njegovih vilenjaka, oduševiti ih vrećicom simboličnih poklončića?

Upravo takva oduševljena mala lica, ispunila su dvorane kongresnog centra Forum Zagreb ovoga prosinca. Nekoliko tvtki odlučilo je organizirati dječje božićne predstave i pokazati kako se kongresni centar može pretvoriti u božićnu bajku. Pomoć u tome imali su i od profesionalnih partnera, stručnjaka za dječje zabave poput Laboratorija zabave – ženskog dueta, kreatorica brojnih radionica, pripovjedaonica, proslava rođendana, književnih, filmskih i kazališnih večeri te božićnih predstava. Tako su i kongresnu dvoranu Foruma Zagreb ukrasile kaminom, šumom, igluom, instrumentima, poklonima i pahuljicama te dovele male pingvine, smiješnu Mu i simpatičnog medu koji ne želi spavati zimski san.

Želite li i vi ugostiti djecu i odrasle u kreativnom, dinamičnom i maštovitom zajedničkom druženju povodom najljepšeg obiteljskog blagdana, možete to učiniti u kongresnom centru Forum Zagreb koji će s velikim zadovoljstvom, uslužnošću i osmijehom ugostiti dječju božićnu bajku za vas.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh