Slasne novosti u ponudi hrane i pića

Za još bogatija i interesantnija poslovna događanja te ukusnije pauze, pripremili smo novosti u jelovniku i obogatili ponudu pića za vaša događanja

ForumZagreb-Jelovnik2019-440Ponuda hrane i pića nezaobilazan su dio organizacje svakog poslovnog događanja, od onog najmanjeg poslovnog sastanka do konferencije s velikim brojem sudionika. Ponekad je to bogati ručak ili večera, ponekad samo brzi menu ili hladno-topli koktel. Koju god opciju poželite pružiti sudionicima svog događanja, kongresni centar Forum Zagreb će ju ispuniti. Na raspolaganju vam je ljubazan i iskusan tim koji svojim savjetima i stečenim iskustvom može pomoći upravo prilikom odabira.

Ponuda jelovnika i ove je godine osvježena i obogaćena nekim novitetima. Uz uobičajene pauze za kavu, Forum Zagreb je u suradnji s poznatim hrvatskim brendom zdrave prehrane, Juice Box, složio ponudu za svježu i zdravu pauzu za kavu koja osim kave sadrži i zdrave grickalice i napitke. Želite li sudionicima svog događanja ponuditi slastan doručak, birajte između hrvatskog, američkog ili zdravog dijetalnog. Za ručak ili večeru od brzog menija, potpunog dnevnog menija (juha, 4 vrste glavnog jela, salata i desert) ili buffeta, do koktel zalogajčića, u mnoštvu kreativnih jela američke, meksičke, talijanske, francuske, španjolske i hrvatske kuhinje za svačije nepce se može pronaći ponešto.

Kako bi ponuda bila uistinu kompletna, od ove godine, uz standardnu ponudu paketa pića te vinsku kartu na kojoj ćete pronaći vrhunska domaća crna i bijela vina, na ponudi Jelovnika Foruma Zagreb svoje mjesto je našla i Pivska karta. Ovaj novitet donosi u ponudu pića za vaša događanja domaća i strana piva u boci, kao i točeno pivo. Kompletnu ponudu našeg novog jelovnika možete pogledati ovdje. Sada je na vama da odaberete najslasniju kombinaciju za vaše događanje!

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh