Svježa i zdrava pauza za kavu

Forum Zagreb je osvježio svoj jelovnik pa tako u novoj ponudi možete pronaći Svježu i zdravu pauzu za kavu koja uključuje zdrave napitke poznatog Juice Boxa!

Pauza-za-kavu-440

Bogatu ponudu usluga za organizaciju svih vrsta poslovnih događanja, Forum Zagreb upotpunjuje i svojom ponudom hrane i pića te se uvijek trudi da ona bude raznovrsna, aktualna i zdrava kako bi se sudionici događanja u pauzama osvježili, okrijepiti i oraspoložili. Uvijek aktualan trend u kongresnoj F&B ponudi je zdrava hrana i namirnice koje će osigurati koncentraciju, svježe ideje i odmornost sudionika. Upravo iz tih razloga, Forum Zagreb je u suradnji s poznatim hrvatskim brendom zdrave prehrane, Juice Box, složio ponudu za svježu i zdravu pauzu za kavu.

U posebnom paketu pauze za kavu naziva Svježa i zdrava, uz kavu, čajeve, sokove i vodu možete naručiti i jednu od dvije kombinacije zdravih grickalica i napitaka Juice Boxa. Prva kombinacija je prirodni Macacchino napitak od 0,20 l koji se sastoji od prženog lješnjaka, kakaa, maca roota, kardmoma, cimeta i vanilije, te 2 tapioka kuglice + 1 integralnog peciva ili 1 tapioka sendviča i voća. Druga zdrava kombinacija je Zlatni napitak od kurkume od 0,20 l koji sadrži prženi lješnjak, kurkumu, cimet i kokosovo ulje, a uz njega idu i razni prirodni obroci – sirove slastice u staklenkama 0,24 l i voće.

Ono po čemu je lanac dućana i restorana Juice Box prepoznat su domaće namirnice i proizvodi lokalnih OPG-ova, zdravi svježe cijeđeni sokovi i smoothiji, a upravo tim sastojcima je obogaćena i ponuda ove pauze za kavu u Forumu Zagreb.

Cjelodnevna konferencija, kongres, predavanje, sastanak, seminar i edukacija zahtijeva i nešto više od same pauze za kavu. Upravo zato, u Jelovniku Foruma Zagreb možete pronaći i ponudu za nekoliko vrsta menija za doručak, ručak ili večeru. Stoga bez obzira organizirate li sastanak od svega par sati, pri čemu ćete trebati jednu kratku pauzu za kavu ili veliku konferenciju i kongres koji zahtijeva nekoliko pauza i ručak ili večeru – Forum Zagreb ima kompletnu ponudu za vas!

Osim ponude hrane i pića, svakako provjerite i ostale usluge koje su vam na raspolaganju prilikom organizacije događanja.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh