Dvije nove kongresne dvorane u Forumu Zagreb!

Forum Zagreb ponovno donosi novitete u svojoj kongresnoj ponudi! Ponuda dvorana obogaćena je za dvije nove višenamjenske dvorane – Dobrje i Iže

Kongresne dvoraneKongresni centar Forum Zagreb trudi se iz godine u godinu osvježavati svoju ponudu. Tako je ova kongresna godina započela novom obogaćenom ponudom jelovnika, a s početkom proljeća u pripremi je i novost u kongresnim kapacitetima. Naime, od travnja će organizatorima događanja u Forumu Zagreb na raspolaganju biti dvije nove dvorane: Dobrje i Iže.

Kako je cijeli kongresni centar prožet elementima starohrvatskog pisma glagoljice, koje je sastavni dio njegovog identiteta, tako će i dvije nove dvorane nositi imena glagoljskih slova. Dobrje (dobro) je slovo koje se koristilo za zapis glasa „D“, a u brojevima se koristilo za pisanje broja 5. Iže je slovo kojim se bilježio glas „I“ te za zapis broja 10. Ovim zahvatom kongresni centar će imati 9 multifunkcionalnih i dimenzijski prilagodljivih dvorana.

Kongresne dvorane Dobrje i Iže smještene su na sjeveroistočnoj strani kongresnog centra, iza dvorane AZ i blagavaone. Zahvaljujući velikim prozorima koji su izvor danjeg svjetla iz dvorana se pruža inspirativan pogled na zagrebačku Medvednicu s jedne strane, a i na lijepo uređeno unutarnje dvorište s druge strane, dok prema vašim željama i potrebama, zahvaljujući podesivom sustavu zamračivanja, možete odabrati količinu svjetlosti koja vam najviše odgovara. Kao i sve ostale dvorane kongresnog centra i dvorane  Dobrje i Iže bit će opremljene projektorom, flipchartom, bijelom pločom (whiteboard), projekcijskim platnom te wireless internetom.

Po svojoj veličini od 80m2, spadaju među srednje velike dvorane kapaciteta do cca 70 osoba, a ujedno se mogu spojiti u jednu veliku dvoranu od 160m2 i kapaciteta od cca 150 osoba. Stoga su optimalne za različite vrste poslovnih događanja, od seminara i radionica sve do konferencija i skupova.

OBLIK U postav Radne skupine Ucionica Kino Kvadratura
DVORANA osoba osoba osoba osoba
Dobrje 30 50 48 70 80
Iže 30 50 36 65 80
Dobrje+Iže 51 90 80 150 150

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh