Two new congress halls at Forum Zagreb!

Forum Zagreb again brings novelties in its congressional offer! The hall offer is enriched for two new multipurpose halls – Dobrje i Iže

Kongresne dvoraneKongresni centar Forum Zagreb trudi se iz godine u godinu osvježavati svoju ponudu. Tako je ova kongresna godina započela novom obogaćenom ponudom jelovnika, a s početkom proljeća u pripremi je i novost u kongresnim kapacitetima. Naime, od travnja će organizatorima događanja u Forumu Zagreb na raspolaganju biti dvije nove dvorane: Dobrje i Iže.

Kako je cijeli kongresni centar prožet elementima starohrvatskog pisma glagoljice, koje je sastavni dio njegovog identiteta, tako će i dvije nove dvorane nositi imena glagoljskih slova. Dobrje (dobro) je slovo koje se koristilo za zapis glasa „D“, a u brojevima se koristilo za pisanje broja 5. Iže je slovo kojim se bilježio glas „I“ te za zapis broja 10. Ovim zahvatom kongresni centar će imati 9 multifunkcionalnih i dimenzijski prilagodljivih dvorana.

Kongresne dvorane Dobrje i Iže smještene su na sjeveroistočnoj strani kongresnog centra, iza dvorane AZ i blagavaone. Zahvaljujući velikim prozorima koji su izvor danjeg svjetla iz dvorana se pruža inspirativan pogled na zagrebačku Medvednicu s jedne strane, a i na lijepo uređeno unutarnje dvorište s druge strane, dok prema vašim željama i potrebama, zahvaljujući podesivom sustavu zamračivanja, možete odabrati količinu svjetlosti koja vam najviše odgovara. Kao i sve ostale dvorane kongresnog centra i dvorane  Dobrje i Iže bit će opremljene projektorom, flipchartom, bijelom pločom (whiteboard), projekcijskim platnom te wireless internetom.

Po svojoj veličini od 80m2, spadaju među srednje velike dvorane kapaciteta do cca 70 osoba, a ujedno se mogu spojiti u jednu veliku dvoranu od 160m2 i kapaciteta od cca 150 osoba. Stoga su optimalne za različite vrste poslovnih događanja, od seminara i radionica sve do konferencija i skupova.

OBLIK U postav Radne skupine Ucionica Kino Kvadratura
DVORANA osoba osoba osoba osoba
Dobrje 30 50 48 70 80
Iže 30 50 36 65 80
Dobrje+Iže 51 90 80 150 150

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top