7 years of FORUM Zagreb

FORUM Zagreb celebrated its 7th birthday on April 11th and on this occasion we wish to thank all partners, clients and friends for their wonderful cooperation!

ForumZagreb-7-rodjendanJoš jedna godina poslovanja kongresnog centra FORUM Zagreb je iza nas, a s njom i brojna događanja, nova poznastva, saznanja, klijenti i nova druženja. Veseli nas činjenica da naš kongresni centar iz godine u godinu postaje bogatiji, kako događanjima i klijentima, tako i članovima našeg tima. Osim toga, ponosni smo što u ovih sedam godina imamo formiranu bogatu mrežu stalnih i vjernih klijenata koji se za svoje edukacije, seminare, konferencije i poslovne sastanke uvijek iznova vraćaju nama kao svom pouzdanom partneru.

Ponosni smo što možemo reći da je u ovih sedam godina u kongresnom centru FORUM Zagreb organizirano 4.425 poslovnih i društvenih događanja, koja su okupila čak 150.056 posjetitelja.

Kako je rastao broj organiziranih događanja, novih klijenata, ali i novih trendova kongresne industrije, tako se mijenjala i obogaćivala i naša ponuda. Osim što smo malo proširili naš tim, koji je svim klijentima uvijek rado na raspolaganju za sva pitanja oko organizacije događanja, obnovili smo i preuredili zidove dvorana, stolice i audiovizualnu opremu, osvježili ponudu pauza za kavu svježim i zdravim obrocima i ugostili brojna zanimljiva božićna događanja. 2019. godina već na svom samom početku donijela je brojne novosti, pa smo tako dodatno obogatili ponudu hrane i pića, sudjelovali na prvoj nacionalnoj kogresnoj burzi MEETEX te, najvažnije, oformili dvije nove dimenzijski prilagodljive kongresne dvorane Dobrje i Iže!

Hvala svim partnerima i klijentima na suradnji i ugodnim trenucima

Uspjeh, rast i razvoj kongresnog centra FORUM Zagreb ne bi bio moguć bez podrške pouzdanih partnera te zadovoljnih i vjernih klijenata. Stoga se ovom prilikom želimo zahvaliti našim dugogodišnjim partnerima kao i svim dragim klijentima na ukazanom povjerenju, podršci i suradnji.

Veselimo se svakom novom rođendanu pa tako i svakoj novoj konferenciji, kongresu, seminaru, predavanju ili poslovnom sastanku koji ćemo s veseljem i puno strasti uvijek pomoći organizirati i realizirati!

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top