Isprobajte naše dodatne usluge

Širenje dodatnih usluga u kongresnom turizmu – pribilježite se i isprobajte besplatno naše dodatne usluge

Dodatne usluge WEBGlobalna wellness industrija i kongresni turizam polako proširuju svoje usluge. Kako sve više ljudi prihvaća pojmove kao što su wellness turizam, anti-aging i personalizirana alternativna medicina u svojim osobnim životima, teme kao što su ravnoteža između posla i života, meditacija, bolji programi spavanja, svijest o mentalnom zdravlju, savjeti za prehranu i načini za upravljanje stresom postaju sve popularniji, a samim time i sve traženiji u kongresnom turizmu i na taj način ove dvije industrije se povezuju jedna s drugom.

Sve je započelo zdravim obrocima na događanjima, pa tako i kod nas. Kako se trudimo pratiti trendove u kongresnom turizmu, u našu ponudu smo uveli zdrave i osvježavajuće obroke i pića. U suradnji s Juice Box-om, u našoj ponudi možete pronaći zdrave obroke i zalogajčiće, zdrave osvježavajuće napitke i zdravu kavu. No, trendovi idu dalje i popularnost wellness kulture na događanjima raste, te smo tako i mi odlučli proširiti našu dodatnu ponudu.

Ako ne želite uobičajene grickalice, tu su zdrave grickalice. Voće kao dodatak pauzama na događanjima, nije samo tu da obogati obrok, već je tu da poboljša koncentraciju sudionika. Osim toga, ne smijete  zaboraviti na ono najvažnije – vodu. Svjesni činjenice da je bitno da svoje tijelo neprestano hidratiziramo, Vašim sudionicima u Forumu Zagreb, je dostupna svježa voda tokom cijelog događanja. Sve ove sitne, ali nimalo nebitne promjene osiguravaju da Vaše događanje bude popraćeno sa zanimanjem.

Da ne bi sve ostalo na obrocima, FORUM Zagreb je otišao korak dalje i u svoju ponudu dodatnih usluga uključio i aktivnosti koje će revitalizirati i osvježiti sudionike u pauzama. Tako uz Kisikuru – terapiju čistim kisikom i aktivnu pauzu u vidu tjelesnog vježbanja niskog intenziteta, od sada u ponudi ima i masažu na prijenosnoj stolici, kao brz i djelotvoran način za trenutno opuštanje i „vraćanje u život“. Dovoljno je izdvojiti 15 min od pauze za kavu ili ručak, sjesti na stolicu za masažu i prepustiti se profesionalcima kako bi se ‘svježi’ vratili na događanje.

A ako bi htjeli zabilježiti svoj wellness trenutak ili trenutak svog događanja, dodatna usluga Photo Booth-a će vam omogućiti da to učinite na zanimljiviji i neuobičajeniji način.

Popis ostalih naših dodatnih usluga možete pronaći ovdje.

I još nešto za kraj; želite naše dodatne usluge besplatno isprobati prije nego što ih poželite uključiti u vaše događanje? Javite nam se na e-mail marketing@forumzagreb.net za više informacija o ovoj mogućnosti!

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh