Novo u ponudi: Kisikura

Osvježite svoj sastanak, konferenciju ili seminar daškom energije, pružite svojim sudionicima terapiju čistim kisikom

Kisikura - terapija kisikomNovost u ponudi dodatnih usluga u Forumu Zagreb je inovativna i revitalizirajuća usluga – Kisikura. Kao što se iz samog naziva može zaključiti, Kisikura je terapija čistim kisikom koja u pauzama vašeg događanja sudionicima može pružiti relaksaciju i obnoviti njihovu enegriju za nastavak radnog dana.

Način primjene
Terapija kisikom provodi se pomoću posebnog nosnog nastavka koji prilikom svakog udisaja filtrira dušik iz zraka, ostavljajući 92-98% čistog kisika pa na taj način korisnik udiše i do pet puta više kisika nego običnim udisajem. Rezultat toga je osvježen i odmoran organizam, ponovno uspostavljen fokus i ravnoteža. Sve što trebate učiniti jest udobno se smjestiti i opustiti, a čisti kisik će odraditi ostalo.

Kisikura barPrednosti za organizatore
U ovoj inovativnoj ponudi uključen je i Kisik bar, koji se sastoji od stola i nekoliko stolica za korisnike terapije kisikom. Kisik bar može biti postavljen u dvorani u kojoj održavate svoje događanje kako bi se sudionici po potrebi osvježili, ili to mogu učiniti tijekom pauze na ulazu, u blagovaoni ili predvorju. Kisik bar se može brendirati po vašim željama i na njemu mogu biti vaši reklamni proizvodi tako da i ova osvježavajuća terapija kisikom nosi sva obilježja upravo vašeg događanja.

Iskoristite ovu nevjerojatno inovativnu uslugu i sve prednosti koje donosi vama i sudionicima vašeg predavanja, radionice, seminara ili konferencije. Udahnite svježinu svojem događanju!

Cjelokupnu ponudu naših usluga pogledajte ovdje, odaberite jednu od naših 8 dvorana, a za više informacija obratite nam se s povjerenjem.

Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:
Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh