Try our additional services

Expanding extra services in congressional tourism – Subscribe and try our additional services for free

Dodatne usluge WEBGlobalna wellness industrija i kongresni turizam polako proširuju svoje usluge. Kako sve više ljudi prihvaća pojmove kao što su wellness turizamanti-aging i personalizirana alternativna medicina u svojim osobnim životima, teme kao što su ravnoteža između posla i života, meditacija, bolji programi spavanja, svijest o mentalnom zdravlju, savjeti za prehranu i načini za upravljanje stresom postaju sve popularniji, a samim time i sve traženiji u kongresnom turizmu i na taj način ove dvije industrije se povezuju jedna s drugom.

Sve je započelo zdravim obrocima na događanjima, pa tako i kod nas. Kako se trudimo pratiti trendove u kongresnom turizmu, u našu ponudu smo uveli zdrave i osvježavajuće obroke i pića. U suradnji s Juice Box-om, u našoj ponudi možete pronaći zdrave obroke i zalogajčiće, zdrave osvježavajuće napitke i zdravu kavu. No, trendovi idu dalje i popularnost wellness kulture na događanjima raste, te smo tako i mi odlučli proširiti našu dodatnu ponudu.

Ako ne želite uobičajene grickalice, tu su zdrave grickalice. Voće kao dodatak pauzama na događanjima, nije samo tu da obogati obrok, već je tu da poboljša koncentraciju sudionika. Osim toga, ne smijete  zaboraviti na ono najvažnije – vodu. Svjesni činjenice da je bitno da svoje tijelo neprestano hidratiziramo, Vašim sudionicima u Forumu Zagreb, je dostupna svježa voda tokom cijelog događanja. Sve ove sitne, ali nimalo nebitne promjene osiguravaju da Vaše događanje bude popraćeno sa zanimanjem.

Da ne bi sve ostalo na obrocima, FORUM Zagreb je otišao korak dalje i u svoju ponudu dodatnih usluga uključio i aktivnosti koje će revitalizirati i osvježiti sudionike u pauzama. Tako uz Kisikuru – terapiju čistim kisikom i aktivnu pauzu u vidu tjelesnog vježbanja niskog intenziteta, od sada u ponudi ima i masažu na prijenosnoj stolici, kao brz i djelotvoran način za trenutno opuštanje i „vraćanje u život“. Dovoljno je izdvojiti 15 min od pauze za kavu ili ručak, sjesti na stolicu za masažu i prepustiti se profesionalcima kako bi se ‘svježi’ vratili na događanje.

A ako bi htjeli zabilježiti svoj wellness trenutak ili trenutak svog događanja, dodatna usluga Photo Booth-a će vam omogućiti da to učinite na zanimljiviji i neuobičajeniji način.

Popis ostalih naših dodatnih usluga možete pronaći ovdje.

I još nešto za kraj; želite naše dodatne usluge besplatno isprobati prije nego što ih poželite uključiti u vaše događanje? Javite nam se na e-mail marketing@forumzagreb.net za više informacija o ovoj mogućnosti!

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top