Revitalizirajte sudionike vašeg događanja masažom!

Organizacija događanja u FORUMU Zagreb bogatija je za još jednu inovativnu ponudu – masaža sudionika na prijenosnoj stolici!

ForumZagreb-masazaFORUM Zagreb se trudi u svoju bogatu ponudu dodatnih usluga za organizaciju događanja uvijek uključiti i aktivnosti koje će revitalizirati i osvježiti sudionike u pauzama. Tako uz Kisikuru – terapiju čistim kisikom i aktivnu pauzu u vidu tjelesnog vježbanja niskog intenziteta, od sada u ponudi ima i masažu na prijenosnoj stolici, kao brz i djelotvoran način za trenutno opuštanje i „vraćanje u život“. Dovoljno je izdvojiti 15 min od pauze za kavu ili ručak, sjesti na stolicu za masažu i prepustiti se profesionalcima iz EsteFit tima.

Masaža se izvodi na posebno dizajniranoj, ergonomskoj stolici kako bi se osoba mogla udobno smjestiti i opustiti. Masažu izvode profesionalni, certificirani terapeuti, a masira se preko odjeće, bez ulja, što omogućuje da se sudionici vrate na posao, sastanak ili predavanje u trenu.

Koristi masaže na prijenosnoj stolici

Fokus masaže je na leđima, vratu, ramenima i rukama, tako da je olakšanje trenutno, a rezultati tretmana dovode do smanjenja razine kortizola – glavnog hormona stresa koji je jedan od krivaca za  visoki krvni tlak, debljinu i pretjeranu želju za slatkim.

Nakon masaže sudionici će osjetiti:

  • – podizanje energije i povećanje produktivnosti
  • – poboljšanje raspoloženja i koncentracije
  • – ublažavanje napetosti mišića
  • – smanjenje depresije, tjeskobe i stresa
  • – poboljšanje cirkulacije i smanjenje krvnog tlaka
  • – osjećaj odmorenosti.

Pozitivan učinak masaže je vidljiv, trenutan i garantiran.

Izađite iz standardnih okvira organizacije događanja i priuštite svojim sudionicima drugačije iskustvo! Priuštite im zanimljivu i zdravu pauzu – masažu koja će poboljšati njihovo raspoloženje i produktivnost te ih učiniti još aktivnijim sudionicima vašeg događanja!

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh