Revitalize your participants with a massage!

The organization of events at the FORUM Zagreb is richer for another innovative offer – massage of participants in the transfer chair!

ForumZagreb-masazaFORUM Zagreb se trudi u svoju bogatu ponudu dodatnih usluga za organizaciju događanja uvijek uključiti i aktivnosti koje će revitalizirati i osvježiti sudionike u pauzama. Tako uz Kisikuru – terapiju čistim kisikom i aktivnu pauzu u vidu tjelesnog vježbanja niskog intenziteta, od sada u ponudi ima i masažu na prijenosnoj stolici, kao brz i djelotvoran način za trenutno opuštanje i „vraćanje u život“. Dovoljno je izdvojiti 15 min od pauze za kavu ili ručak, sjesti na stolicu za masažu i prepustiti se profesionalcima iz EsteFit tima.

Masaža se izvodi na posebno dizajniranoj, ergonomskoj stolici kako bi se osoba mogla udobno smjestiti i opustiti. Masažu izvode profesionalni, certificirani terapeuti, a masira se preko odjeće, bez ulja, što omogućuje da se sudionici vrate na posao, sastanak ili predavanje u trenu.

Koristi masaže na prijenosnoj stolici

Fokus masaže je na leđima, vratu, ramenima i rukama, tako da je olakšanje trenutno, a rezultati tretmana dovode do smanjenja razine kortizola – glavnog hormona stresa koji je jedan od krivaca za  visoki krvni tlak, debljinu i pretjeranu želju za slatkim.

Nakon masaže sudionici će osjetiti:

  • – podizanje energije i povećanje produktivnosti
  • – poboljšanje raspoloženja i koncentracije
  • – ublažavanje napetosti mišića
  • – smanjenje depresije, tjeskobe i stresa
  • – poboljšanje cirkulacije i smanjenje krvnog tlaka
  • – osjećaj odmorenosti.

Pozitivan učinak masaže je vidljiv, trenutan i garantiran.

Izađite iz standardnih okvira organizacije događanja i priuštite svojim sudionicima drugačije iskustvo! Priuštite im zanimljivu i zdravu pauzu – masažu koja će poboljšati njihovo raspoloženje i produktivnost te ih učiniti još aktivnijim sudionicima vašeg događanja!

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top