Vježbe za kratke govorne nastupe

Vježbe govorne izražajnosti i jasnoće sadržaja u kratkim govornim nastupima (intervju, izjava, razgovor…) održat će se 15. rujna u Forumu, u organizaciji Educamixa.

forum-trening-govorne-vjezbeVježbe su namijenjene osobama kojima je cilj uspješno prezentiranje ideja i stavova, osobama koje rade u marketingu, prodaji, odjelima za odnose s javnošću, osobama koje zbog prirode posla nastupaju u javnim medijima, osobama koje trebaju sažeto i jasno odgovarati na pitanja te svima koji se žele bolje i sigurnije osjećati pri javnom nastupu.

Kratki sadržaj treninga obuhvaća jasnoća mišljenja, konciznost prilikom odgovaranja, kako prilagoditi svoj odgovor mediju u kojem se odvija razgovor, preciznost misli, kontrola emocija, suočavanje s neočekivanim pitanjima, vježbe za prevladavanje privremene kreativne blokade u urgentnim situacijama, značenje neverbalnih znakova i još mnogo toga.

Uz vježbe i trening, rezultati će kod polaznika pokazati brzo reagiranje u nepredviđenim situacijama, brzu prilagodbu mediju, preciznost i efektnost u izričaju, konciznost, jasnoću misli i vlastitog cilja prilikom razgovora te sažetu prezentaciju vlastitog “branda”.

Detaljnije o treningu i cijeni možete saznati na službenoj stranici Educamix.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštičeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh