Umijeće upravljanja u vremenu naglih promjena

Predavanje Ivice Mudrinića „Umijeće upravljanja u vremenu naglih promjena“ koje organizira MBA Croatia održat će se 13. prosinca u Forumu s početkom u 17:30 sati.

Ivica-MudrinicPredavanje na temu “Umijeće upravljanja u vremenu naglih promjena i prilika koje otvaraju privatizacije” održat će Ivica Mudrinić.  Neke od tema koje će biti predmet predavanja su “Što je zajedničko u upravljanju u javnom i privatnom sektoru, u velikim korporacijama i start-up kompanijama, Hrvatskoj i najnaprednijim globalnim središtima?”, “Kako se upravlja korporacijama i zašto su neke korporacije uspješnije?”, “Što je leadership i zašto je bitan?”, “Što je privatizacija te zašto i kako se privatizacija provodi?”, “Što dobivamo/gubimo privatizacijom?”, “Koja je uloga menadžmenta u privatizacijskim procesima i je li moguće zadržati poziciju nakon promjene vlasništva?”, “Koje vještine su bitne na upravljačkim pozicijama i kako razvijati karijeru u vremenu naglih tehnoloških i socioekonomskih promjena”.

Na predavanju će biti iznesen primjer privatizacije Hrvatskog telekoma.

Ulaznice su dostupne preko Entrio sustava, dok je ulaz za članove MBA Croatia besplatan.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh