Seminar: Efikasna provedba Mystery shoppinga u maloprodaji

28. lipnja – na seminaru Efikasna provedba Mystery shoppinga u maloprodaji i izazovi u praksi saznajte kako povećati zadovoljstvo kupaca za 20% i prodaju za 20-40%

ForumZagreb-seminar-Mystery-shoppingNedavna istraživanja pokazala su kako čak svaki drugi kupac ne dobiva adekvatnu uslugu. Prilikom istraživanja, sami kupci izjavili su da, u većini slučajeva, spremni su platiti više za bolju uslugu. U današnjim uvjetima dinamičnog i nadasve kompetitivnog poslovanja propusti se skupo plaćaju, a pridobivanje novog kupca stoji daleko više od cijene prodaje lojalnim kupcima. Upravo zato većina poduzeća si ne može priuštiti nezadovoljne kupce, a gradnja odnosa sa lojalnim kupcima višestruko im se isplati.

Kako provesti efikasan mystery shopping te iskoristiti rezultate na najbolji mogući način, saznajte na seminaru Efikasna provedba Mystery shoppinga u maloprodaji i izazovi u praksi koji će se u FORUMU Zagreb održati 28. lipnja.

Postoji mnogo predrasuda o ovoj metodi te je sama po sebi još uvijek dosta misteriozna, pa je mnogi ne koriste iako bi im mogla zaista puno pomoći u radu i unapređenju poslovnih rezultata. Na seminaru će se govoriti o mnogim mogućnostima i koristima ove metode te kako na najbolji mogući način iskoristiti rezultate mystery shoppinga.

Seminar će sudionicima pokazati kako maksimalno iskoristiti mystery shopping metodu istraživanja tržišta kako bi unaprijedili svoje poslovanje i rezultate, pomoći odrediti ciljeve istraživačkog rada, postaviti istraživanje kako bi dobili maksimum informacija s terena, što činiti nakon istraživanja te kako iskoristiti dobivene rezultate i kako pratiti poslovne rezultate kroz vrijeme.

Seminar namijenjen vlasnicima i direktorima, voditeljima prodaje, voditeljima marketinga, voditeljima ljudskih resursa i svim ostalima koji žele saznati kako njihovi djelatnici komuniciraju i prodaju kupcima te naučiti kako maksimalno iskoristiti mystery shopping metodu istraživanja tržišta kako bi unaprijedili svoje poslovanje i rezultate.

Više informacija o seminaru i načinu prijave saznajte ovdje.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh