Radionica: Kako unaprijediti svoju efikasnost na poslu

31. siječnja – kako postići bolju organizaciju, više vremena, veću produktivnost, manje stresa saznajte na radionici “Kako unaprijediti svoju efikasnost na poslu”, uz praktične vježbe i primjere iz prakse

ForumZagreb-Kako-unaprijediti-svoju-efikasnost-na-posluKoliko god se trudili stvari ne idu uvijek prema planu. Čak i u vodećim kompanijama menadžeri i zaposlenici, moraju biti okretni i fleksibilni ako žele ostvariti svoj poslovni cilj.

Radite li prave stvari u pravo vrijeme? Jeste li efikasni ili samo aktivni? Aktivno ne znači uvijek i efikasno.

Ključ sposobnosti je u tome da radite stvari koje dovode do dobrog rezultata. Unatoč svemu što ste prethodno čuli i iskusili – vremena ima dovoljno. Pitanje je samo kako ga i na što trošimo. Upravo tome podučava se na ovom treningu “Kako unaprijediti svoju efikasnost na poslu” u organizaciji Educamixa, koji će se održati 31. siječnja 2019. u kongresnom centru Forum Zagreb.

Trening je namijenjen menadžerima svih razina, direktorima, voditeljima timova, projektnim menadžerima i svima onima koji žele biti efikasniji i produktivniji. Polaznici će naučiti važnost aktivnog pristupa u organizaciji vremena i radnih zadataka, osvijestiti vlastiti pristup u organizaciji vremena i zadataka: prepoznati prednosti i nedostatke, koristiti praktične i učinkovite alate organizacije vremena i zadataka kako bi poboljšali osobnu učinkovitost i učinkovitost poslovne okoline, prepoznati vlastite ciljeve i prioritete, odrediti što je najvažnije obaviti (ciljevi), i kako to postići u optimalnom vremenu, osvijestiti i promijeniti svoj odnos prema svojem i tuđem vremenu, izboriti se za vlastito vrijeme, a da se pritom ne ugrožava poslovni proces, poboljšati vlastite sposobnosti upravljanja vremenom u svrhu poboljšanja efikasnosti i motivacije te iskoristiti vlastite snage i mogućnosti za efikasno upravljanje stresom.

Više informacija i link na prijave pronađite ovdje.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh