Workshop: How to Improve Your Efficiency at Work

January 31st – How to achieve a better organization, more time, greater productivity, less stress – find out on the workshop “How to improve your work efficiency”, with practical exercises and practice examples

ForumZagreb-Kako-unaprijediti-svoju-efikasnost-na-posluKoliko god se trudili stvari ne idu uvijek prema planu. Čak i u vodećim kompanijama menadžeri i zaposlenici, moraju biti okretni i fleksibilni ako žele ostvariti svoj poslovni cilj.

Radite li prave stvari u pravo vrijeme? Jeste li efikasni ili samo aktivni? Aktivno ne znači uvijek i efikasno.

Ključ sposobnosti je u tome da radite stvari koje dovode do dobrog rezultata. Unatoč svemu što ste prethodno čuli i iskusili – vremena ima dovoljno. Pitanje je samo kako ga i na što trošimo. Upravo tome podučava se na ovom treningu “Kako unaprijediti svoju efikasnost na poslu” u organizaciji Educamixa, koji će se održati 31. siječnja 2019. u kongresnom centru Forum Zagreb.

Trening je namijenjen menadžerima svih razina, direktorima, voditeljima timova, projektnim menadžerima i svima onima koji žele biti efikasniji i produktivniji. Polaznici će naučiti važnost aktivnog pristupa u organizaciji vremena i radnih zadataka, osvijestiti vlastiti pristup u organizaciji vremena i zadataka: prepoznati prednosti i nedostatke, koristiti praktične i učinkovite alate organizacije vremena i zadataka kako bi poboljšali osobnu učinkovitost i učinkovitost poslovne okoline, prepoznati vlastite ciljeve i prioritete, odrediti što je najvažnije obaviti (ciljevi), i kako to postići u optimalnom vremenu, osvijestiti i promijeniti svoj odnos prema svojem i tuđem vremenu, izboriti se za vlastito vrijeme, a da se pritom ne ugrožava poslovni proces, poboljšati vlastite sposobnosti upravljanja vremenom u svrhu poboljšanja efikasnosti i motivacije te iskoristiti vlastite snage i mogućnosti za efikasno upravljanje stresom.

Više informacija i link na prijave pronađite ovdje.

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top