Radionica drevnih kineskih vještina

Master Zhang će od 1. do 3. rujna 2017. godine u Forumu održati radionicu i podučavati Feng Shui, Tai Chi, Kaligrafiju, I Ching i ostale drevne kineske vještine.

master-zhang-forumTao Master Zhang je jedinstven učitelj iznimne kvalitete, iscjeljitelj, majstor Tai Chia, I Chinga i Kaligrafije. Po drugi put će gostovati u Hrvatskoj, od 1. do 3. rujna 2017. godine, pri čemu će u Forumu održati radionicu i podučavati Feng Shui, Tai Chi, Kaligrafiju, I Ching i ostale drevne kineske vještine.

Njegove radionice u Kini pohađaju deseci tisuća ljudi gdje im nudi individualne i grupne konzultacije u području životnog planiranja, savjetovanja vezana uz zdravlje, bračna savjetovanja, te pomoć u pronalaženju idealnog životnog partnera, predviđanja financijskih trendova, poslovne strategije i planiranja, te privatne i poslovne Feng Shui konzultacije.

Zbog kvalitete radionce broj sudionika je ograničen na 50.

Radionica će trajati tri dana. Prvi dan će biti obuhvaćene osnove Tai Chia, uvod i praksa, dok će drugi dan biti osnovna predstavljanja Tai Chi i I China mudrosti i primjene.

Uvodna meditacija će se sastojati od regulacije disanja povezane s Tai Chi pokretima, Glazbe Pet Elemenata i vođene meditacije od strane Master Zhanga

Detaljnije o programu radionice, Master Zhangu i cijeni možete pronaći na službenoj stranici.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh