Mini MBA za voditelje budućnosti

17. siječnja – 14. veljače 2019. – u organizaciji DOBA Fakulteta u Forumu Zagreb će se četvrtkom održavati susreti u sklopu programa Mini MBA

DOBA-fakultet-logotipMini MBA je intenzivni program oblikovan za stjecanje neformalnih znanja i kompetencija u iznimno kratko vrijeme i jedinstven ovog tipa u Hrvatskoj. Sastoji od 4 susreta u Zagrebu, od 17. siječnja do 14. veljače 2019. u kongresnom centru Forum Zagreb. Mini MBA je savršen program za optimizaciju vašega osobnog načina vođenja i uspostavljanja cjelovitog sustava upravljanja talentima uz ovladavanje generacijske različitosti u poduzeću. Program je usredotočen na praksu te stoga nudi veliku primjenjivost stečenih znanja.

Namijenjen je svim voditeljima i vodećim službenicima, voditeljima timova, projektnim menadžerima, srednjemu menadžmentu, djelatnicima u ljudskim resursima, predstavnicima odjela, samostalnim poduzetnicima… Jednom riječju, svima koji se u svom poslu susreću s vođenjem, talentima i različitim generacijama.

Program se sastoji od 4 modula:
1. Upravljanje talentima – Prepoznajte tko su vaši aduti budućnosti.
2. Generacijska različitost – Različitost koja stvara dodanu vrijednost.
3. Marketing u suvremenoj organizacijskoj kulturi – »Prodajte« vaše poduzeće klijentima i zaposlenicima.
4. Osobni menadžment – Postanite uspješniji i širite osmijeh.

Dodana vrijednost programa
Inovativno i personalizirano učenje radom na case studyima i neposrednom primjenjivošću za poduzeća. Visoka učinkovitost, male skupine do 15 sudionika. Umrežavanje – susrest ćete se uživo i online s pravim ljudima za različite poslovne kontakte. Dobivanje certifikata međunarodno afirmiranog fakulteta.

Early bird prijave vrijede do 30. 11. 2018., a prijaviti se možete na ovom linku.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh