Educamix trening: Situacijsko vodstvo

22. i 23. studenog – na novom treningu Educamixa o situacijskom vodstvu naučite kako voditi različite ljude u različitim situacijama

ForumZagreb-EducaMix-situacijsko-vodstvoBrojne organizacije se bore za pronalaženje rješenja koja povećavaju produktivnost i rezultate u njihovoj organizaciji. Situacijsko vodstvo je dokazani, testirani model vodstva koji je korišten za treniranje više od 5 milijuna menadžera u najuglednijim svjetskim organizacijama.

Istraživanja pokazuju da zaposlenici trebaju različite razine i stilove podrške, ovisno o njihovoj razini osposobljenosti i predanosti. Problem je u tome što većina menadžera ima samo jedan stil vođenja koji se primjenjuju na svakoga, u svakoj situaciji, a isti stil vođenja nije pogodan za sve zaposlenike. Model situacijskog vodstva daje vam na izbor različite stilove vođenja i time povećava vašu fleksibilnost u svakoj poslovnoj situaciji.

Trening je namijenjen managerima svih razina, direktorima malih i srednjih poduzeća, voditeljima timova, voditeljima projekata, svima onima koji upravljaju timovima i žele unaprijediti svoj stil vođenja i postići bolje poslovne rezultate.

Polaznici će naučiti kako prepoznati vlastiti dominantni stil vođenja, prepoznati razinu spremnosti svojih zaposlenika, njihovu razinu znanja i motiviranosti, usvojiti praktična znanja za motivaciju i razvoj zaposlenika, osvijestiti važnost uloge voditelja i što ta uloga podrazumijeva, kroz vježbe napraviti matricu zaposlenika sa njihovim karakteristikama, te uskladiti stil vođenja s tim karakteristikama, strateški sagledati razvojne mogućnosti svog tima i sposobnost istog za ostvarenje rezultata, prepoznati razvojne faze svojih djelatnika u pojedinoj vještini/znanju/kompetenciji, znati dati djelatnicima učinkovit korektivan feedback u odnosu na njihov učinak te odabrati odgovarajući stil vodstva.

Kratki sadržaj treninga:
– koji je vaš dominantni stil vođenja
– koji su mi stilovi vodstva na raspolaganju
– kako odabrati pravi stil i uspješno razvijati svoj tim
– kako prepoznati razvojne faze svojih zaposlenika u pojedinoj vještini/znanju
– kako prepoznati razinu motivacije zaposlenika i kako je promijeniti ako je potrebno
– kako identificirati ključna područja razvoja svojih zaposlenika
– praktične vježbe različitih stilova vođenja na konkretnim primjerima iz prakse.

Više o treningu i prijavama saznajte na educamix.hr.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh