Educamix Training: Situational Leadership

22nd and 23rd November – learn how to lead different people in different situations on the new training of Educamix on situation leadership

ForumZagreb-EducaMix-situacijsko-vodstvoBrojne organizacije se bore za pronalaženje rješenja koja povećavaju produktivnost i rezultate u njihovoj organizaciji. Situacijsko vodstvo je dokazani, testirani model vodstva koji je korišten za treniranje više od 5 milijuna menadžera u najuglednijim svjetskim organizacijama.

Istraživanja pokazuju da zaposlenici trebaju različite razine i stilove podrške, ovisno o njihovoj razini osposobljenosti i predanosti. Problem je u tome što većina menadžera ima samo jedan stil vođenja koji se primjenjuju na svakoga, u svakoj situaciji, a isti stil vođenja nije pogodan za sve zaposlenike. Model situacijskog vodstva daje vam na izbor različite stilove vođenja i time povećava vašu fleksibilnost u svakoj poslovnoj situaciji.

Trening je namijenjen managerima svih razina, direktorima malih i srednjih poduzeća, voditeljima timova, voditeljima projekata, svima onima koji upravljaju timovima i žele unaprijediti svoj stil vođenja i postići bolje poslovne rezultate.

Polaznici će naučiti kako prepoznati vlastiti dominantni stil vođenja, prepoznati razinu spremnosti svojih zaposlenika, njihovu razinu znanja i motiviranosti, usvojiti praktična znanja za motivaciju i razvoj zaposlenika, osvijestiti važnost uloge voditelja i što ta uloga podrazumijeva, kroz vježbe napraviti matricu zaposlenika sa njihovim karakteristikama, te uskladiti stil vođenja s tim karakteristikama, strateški sagledati razvojne mogućnosti svog tima i sposobnost istog za ostvarenje rezultata, prepoznati razvojne faze svojih djelatnika u pojedinoj vještini/znanju/kompetenciji, znati dati djelatnicima učinkovit korektivan feedback u odnosu na njihov učinak te odabrati odgovarajući stil vodstva.

Kratki sadržaj treninga:
– koji je vaš dominantni stil vođenja
– koji su mi stilovi vodstva na raspolaganju
– kako odabrati pravi stil i uspješno razvijati svoj tim
– kako prepoznati razvojne faze svojih zaposlenika u pojedinoj vještini/znanju
– kako prepoznati razinu motivacije zaposlenika i kako je promijeniti ako je potrebno
– kako identificirati ključna područja razvoja svojih zaposlenika
– praktične vježbe različitih stilova vođenja na konkretnim primjerima iz prakse.

Više o treningu i prijavama saznajte na educamix.hr.

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top