Kako upravljati troškovima i ulaganjima?

Cilj seminara je upoznati polaznike s procesom upravljanja troškovima i ulaganjima kako bi povećali vrijednost isporuke kupcima uz istovremeno smanjenje troškova.

forum-mirakul-seminarSeminar ‘Upravljanje troškovima i ulaganjima’ će se održati 8. rujna 2017. godine u Forumu, u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra.

Upravljanje troškovima i ulaganjima je važna managerska tehnika neophodna da se održi ili poveća konkurentnost i osigura opstanak u tržišnoj utakmici. Osnovni cilj joj je postizanje operativne izvrsnosti, efikasnosti, odnosno postizanje optimalnog odnosa između troškova i prihoda. Pri upravljačkom pristupu troškovi se višedimenzionalno povezuju s odgovornim osobama unutar organizacije, s portfeljem proizvoda i usluga, s aktivnostima u lancu vrijednosti i s klijentima.

Neke od tema seminara su pravne i stručne osnove troškovnog računovodstva, kako upravljati troškovima u turbulentnom poslovnom okruženju, odnos između troškova i ulaganja, odnos između kontrole i snižavanja troškova, specifični nefinancijski troškovi (amortizacija, vrijednosna usklađenja, rezerviranja) te dodjeljivanje troškova poslovnim funkcijama, profitnim i troškovnim centrima, ljudima, proizvodima i uslugama.

Cilj seminara je kroz izlaganje, dijalog i vježbu upoznati polaznike s procesom upravljanja troškovima i ulaganjima, te osnovnim znanjima i vještinama potrebnim za njegovu provedbu, a sve u svrhu realizacije optimalnog cilja: kako povećati vrijednost isporuke kupcima uz istovremeno smanjenje troškova.

Detaljnije o seminaru, predavaču i cijeni možete pronaći na službenoj stranici Mirakul Edukacijski centar.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh