Cost and Investment Management

Lecture ‘Cost and Investment Management’ will be held on 9th September in Forum.

forum-mirakul-seminarSeminar ‘Upravljanje troškovima i ulaganjima’ će se održati 8. rujna 2017. godine u Forumu, u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra.

Upravljanje troškovima i ulaganjima je važna managerska tehnika neophodna da se održi ili poveća konkurentnost i osigura opstanak u tržišnoj utakmici. Osnovni cilj joj je postizanje operativne izvrsnosti, efikasnosti, odnosno postizanje optimalnog odnosa između troškova i prihoda. Pri upravljačkom pristupu troškovi se višedimenzionalno povezuju s odgovornim osobama unutar organizacije, s portfeljem proizvoda i usluga, s aktivnostima u lancu vrijednosti i s klijentima.

Neke od tema seminara su pravne i stručne osnove troškovnog računovodstva, kako upravljati troškovima u turbulentnom poslovnom okruženju, odnos između troškova i ulaganja, odnos između kontrole i snižavanja troškova, specifični nefinancijski troškovi (amortizacija, vrijednosna usklađenja, rezerviranja) te dodjeljivanje troškova poslovnim funkcijama, profitnim i troškovnim centrima, ljudima, proizvodima i uslugama.

Cilj seminara je kroz izlaganje, dijalog i vježbu upoznati polaznike s procesom upravljanja troškovima i ulaganjima, te osnovnim znanjima i vještinama potrebnim za njegovu provedbu, a sve u svrhu realizacije optimalnog cilja: kako povećati vrijednost isporuke kupcima uz istovremeno smanjenje troškova.

Detaljnije o seminaru, predavaču i cijeni možete pronaći na službenoj stranici Mirakul Edukacijski centar.

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top