Forum slavi svoje 5000-to događanje!

Dogodio se i taj dan! Nakon 7. godina od otvaranja – došli smo do svoje jubilarne brojke i iznenadili sve klijente koji su se našli u Forumu na taj dan!

web 5000 događanjaKrenuli smo sasvim mali, ali sada smo već dovoljno veliki 😉 Sve je krenulo još 2012. godine kada je Forum Zagreb otvorio svoja vrata kako bi Zagrebu pružio jedno novo kongresno iskustvo.

Kongresni centar FORUM Zagreb smješten je u ekonomskom i gospodarskom srcu Zagreba, poslovnom centru Green Gold. Na više od 1,560 m2 moderno uređenog prostora, s 9 višenamjenskih i dimenzijski prilagodljivih kongresnih dvorana opremljenih vrhunskom tehnologijom, uz kvalitetnu i individualiziranu podršku našeg tima od planiranja do realizacije – FORUM Zagreb ima viziju biti Vaš najbolji izbor za organizaciju poslovnih i društvenih događanja.

To su prepoznali mnogi naši klijenti koji nam se uvijek iznova vraćaju i ovim putem im zahvaljujemo na tome.

Nakon 7. godina od otvaranja, imamo tu čast da na današnji dan slavimo naše 5000-to događanje.

Povodom tog događaja smo sve naše klijente, koji su taj dan s nama u Forumu, počastili malim slatkim iznenađenjima i time svima uljepšali još jedan uobičajen utorak.

Misija je kongresnoga centra FORUM Zagreb najvećom profesionalnošću, podrškom i izvrsnom uslugom doprinijeti uspješnoj organizaciji poslovnih događanja svojih klijenata, od manjih seminara i sastanaka do srednje velikih kongresa.

Uspjeh poslovnih događanja klijenata naša je odgovornost.

Hvala svima koji su prepoznali naš trud i što ste nam omogućili da dođemo do ove brojke i da s veseljem pripremamo sva naša buduća događanja.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh