Besplatno predavanje DOBA Fakulteta

11. travnja – u organizaciji DOBA Fakulteta održat će se besplatno predavanje o napredovanju i ostvarivanju uspješne karijere

Doba-fakultet-20-godinaSvaki čovjek je priča za sebe i svatko od nas preuzima odgovornost za razvoj vlastite karijere. Ali kako organizirati raspoloživo vrijeme kako bismo bili što učinkovitiji i zadovoljniji na radnom mjestu i u privatnom životu? Kako se uhvatiti ukoštac sa stresnim situacijama? Kako učinkovito komunicirati? Kako primijeniti odlične komunikacijske tehnike u svrhu razvijanja svoje karijere?

Odgovore na ova pitanja saznajte na besplatnom predavanju za napredovanje i ostvarivanje uspješne karijere u organizaciji DOBA Fakulteta, koje će se održati 11. travnja u Kongresnom centru Forum Zagreb.

Upoznajte se s komunikacijskim tehnikama te doznajte kolika je važnost upravljanja vremenom, kako biste postali gospodar svoga napredovanja u karijeri
Uvodnu riječ i pozdrav sudionicima uputit će prof. Jasna Dominko Baloh, direktorica i osnivačica DOBA Fakulteta. U nastavku će vas upoznati sa značajem upravljanja vremenom te vještinama ovladavanja vremenom kako vrijeme ne bi ovladalo vama. Ove su vještine ključni čimbenici uspjeha.

Predavanje i praktični savjeti: Komunikacijske tehnike – preduvjet za uspješan život
Uspjeh u životu i osobna dobrobit u velikoj mjeri zavise o načinima komuniciranja odnosno o uspješnosti komuniciranja. Dr. Andrej Kovačič, izvrstan predavač na DOBA Fakultetu, motivator i coach u području medija, oglašavanja i javnog nastupa, će vam uz pomoć praktičnih primjera predstaviti:
– kako postaviti ciljeve u komunikaciji
– tehnike za uspješno postizanje prvog i utjecajnog kontakta
– napredne jezične uzorke i hipnotičke sugestije
Dr. Andrej Kovačič kao savjetodavac međunarodnim poduzećima konstantno poboljšava osobne sposobnosti voditelja. Ima iskustva na vodećim položajima u Njemačkoj, Sloveniji i Engleskoj. Postavio je temelje PRO-Aktivnih Komunikacijskih tehnika (PRO-ACT). Kao coach godišnje provede više od 350 sati treninga, najviše u području oglašavanja, medija i pismenosti te komunikacijskih tehnika za javno nastupanje u prodaji. Danas je direktor znanstvene izdavačke kuće Vega i poduzeća CEOS.

Više informacija o besplatnom predavanju saznajte na www.doba.hr.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh