Free lecture of DOBA Faculty

April 11th – a free lecture on progress and achievement of successful career, organized by DOBA Faculty, will be held in Forum Zagreb

Doba-fakultet-20-godinaSvaki čovjek je priča za sebe i svatko od nas preuzima odgovornost za razvoj vlastite karijere. Ali kako organizirati raspoloživo vrijeme kako bismo bili što učinkovitiji i zadovoljniji na radnom mjestu i u privatnom životu? Kako se uhvatiti ukoštac sa stresnim situacijama? Kako učinkovito komunicirati? Kako primijeniti odlične komunikacijske tehnike u svrhu razvijanja svoje karijere?

Odgovore na ova pitanja saznajte na besplatnom predavanju za napredovanje i ostvarivanje uspješne karijere u organizaciji DOBA Fakulteta, koje će se održati 11. travnja u Kongresnom centru Forum Zagreb.

Upoznajte se s komunikacijskim tehnikama te doznajte kolika je važnost upravljanja vremenom, kako biste postali gospodar svoga napredovanja u karijeri
Uvodnu riječ i pozdrav sudionicima uputit će prof. Jasna Dominko Baloh, direktorica i osnivačica DOBA Fakulteta. U nastavku će vas upoznati sa značajem upravljanja vremenom te vještinama ovladavanja vremenom kako vrijeme ne bi ovladalo vama. Ove su vještine ključni čimbenici uspjeha.

Predavanje i praktični savjeti: Komunikacijske tehnike – preduvjet za uspješan život
Uspjeh u životu i osobna dobrobit u velikoj mjeri zavise o načinima komuniciranja odnosno o uspješnosti komuniciranja. Dr. Andrej Kovačič, izvrstan predavač na DOBA Fakultetu, motivator i coach u području medija, oglašavanja i javnog nastupa, će vam uz pomoć praktičnih primjera predstaviti:
– kako postaviti ciljeve u komunikaciji
– tehnike za uspješno postizanje prvog i utjecajnog kontakta
– napredne jezične uzorke i hipnotičke sugestije
Dr. Andrej Kovačič kao savjetodavac međunarodnim poduzećima konstantno poboljšava osobne sposobnosti voditelja. Ima iskustva na vodećim položajima u Njemačkoj, Sloveniji i Engleskoj. Postavio je temelje PRO-Aktivnih Komunikacijskih tehnika (PRO-ACT). Kao coach godišnje provede više od 350 sati treninga, najviše u području oglašavanja, medija i pismenosti te komunikacijskih tehnika za javno nastupanje u prodaji. Danas je direktor znanstvene izdavačke kuće Vega i poduzeća CEOS.

Više informacija o besplatnom predavanju saznajte na www.doba.hr.

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top