Save the date!

04th – 06th November – The fifth edition of the Meeting G2 “Building business bridges” takes place in our Forum

meeting g2 WEBOve godine u studenome održat će se peto izdanje konferencije Meeting G2, konferencije čiji je glavni cilj umrežavanje poslovnih ljudi hrvatskog podrijetla iz svih dijelova svijeta. Kao i sve četiri dosadašnje i ova peta organizirat će se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, a uz podršku brojnih državnih i lokalnih institucija.

Već sada možete u svoje kalendare zabilježiti 4. do 6. studenoga te iskoristiti mogućnosti za ostvarivanje poslovnih prilika i upoznavanje potencijalnih poslovnih partnera. Prošle godine prisustvovalo je više od 200 sudionika, od čega više od 70 uspješnih poslovnih ljudi hrvatskog porijekla iz svih dijelova svijeta.

Također, u sklopu konferencije je 6. studenoga organiziran poslovni izlet u Zadar gdje će  domaćin biti proslavljeni general hrvatske vojske Ante Gotovina u svojoj tvrtki Pelagos net farma d.o.o u Zadru. Svi zainteresirani imat će priliku uživo više saznati o biznisu koji danas vodi nekadašnji slavni general.

Prvi dan Konferencije uobičajeno je rezerviran za „Who’s Who in G2?“, program koji svim sudionicima nudi mogućnost da se kratko predstave i razmjene kontakte s ostalima, kao i za „Pitch sesiju“ na kojoj će se predstaviti nekoliko hrvatskih startupa s ciljem dobivanja financijske podrške

Drugi dan obilježit će pet panel diskusija u okviru kojih će se progovoriti o aktualnostima u IT sektoru u Hrvatskoj, Hrvatima i modi ( + modna revija) iznimnim hrvatskim izvoznicima, ali i pobliže upoznati sa situacijom i izazovima hrvatskih poduzetnika u Austriji i iz Kanade. Na panelima će nastupiti više od 30 sudionika, poznatih hrvatskih gospodarstvenika iz zemlje i svijeta kao i predstavnika državnih i lokalnih institucija.

Osim ovog dijela programa konferencije, očekuje vas još mnogo više! Detaljnije o programu konferencije možete pronaći na ovom linku.

I ove godine se očekuju brojni sudionici, stari znanci, ali i neki novi do kojih je došao glas o pozitivnim ciljevima Konferencije, odličnoj atmosferi i stvaranju jedne priče koja koja spaja sve Hrvate širom svijeta.

A zašto doći na Meeting G2?

Osim izvrsne prilike za umrežavanje s ostalim sudionicima, ovo je idealno mjesto za stvaranje novih poslovnih prilika, transfera znanja i iskustava i povezivanje s hrvatskim komorama širom svijeta.

Prijaviti se možete ovdje.

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top