RP Workshop: GDP actualities

May 7th – find out first-hand the latest information regarding the serialization of high-volume pharmaceuticals at the RP Workshop – GDP actualities, organized by Arguo

ForumZagreb-ArguoNakon niza uspješno provedenih GDP seminara, tvrtka Arguo organizira malo drugačiju i zanimljivu RP radionicu – GDP  aktualnosti, koja će se održat u kongresnom centru Forum Zagreb 07. svibnja od 9 do 16 sati.

Tijekom radionice sudionici će međusobno, u neformalnoj i opuštenoj atmosferi moći saznati najnovije informacije vezane za serijalizaciju u prometu na veliko lijekovima, razmatrati stvarne GDP situacije, izmjenjivati iskustva i zajednički tražiti rješenja. Za svaku obuhvaćenu temu moderatori će prikazati najbolje prakse i pristupe. U uvodnom dijelu ćemo se osvrnuti na aktualnosti vezano za serijalizaciju i to iz GDP/veleprodajne perspektive.

Radionica je namijenjena osobama odgovornim za promet na veliko lijekovima (RP), osobama koje se pripremaju za RP poziciju, osobama na koje su delegirane neka RP zaduženja kao i svima koji su unutar GDP sustava povezani s RP pozicijom ili sudjeluju u planiranju i provedbi GDP aktivnosti.

Program radionice

08:30 – 09:00 Registracija uz kavu i osvježenje

09:00 – 10:30 MINI-SAVJETOVANJE Serijalizacija i veleprodaje – iskustva i aktualnosti (uvodno izlaganje: Tomisalv Kulić, član Uprave za logistiku i Direktor financija, Phoenix Farmacija d.o.o.)

Pauza (30 minuta)

11:00 – 14:00 Interaktivne grupne radionice na stvarnim primjerima

  • Analiza stvarnog uzroka različitih odstupanja u GDP procesima – kako eliminirati probleme na samom izvoru
  • Odabir, validacija i pokretanje nove GDP računalne aplikacije – na što paziti u svakom koraku i kako dokumentirati
  • Što sve (ne) mora znati Odgovorna osoba za promet na veliko lijekovima (RP) – kako biti učinkovit u rutinskom radu
  • Kratke pauze za osvježenje prema potrebi tijekom radionica

Moderatori: Ivana Antić Puntijar, ekspert za upravljanje kvalitetom i validaciju, JGL d.d. i Bruno Šimek, GMP/GDP ekspert, Arguo d.o.o.

14:00 – 14:30 GDP – otvorena pitanja i diskusija (bilo koje GDP područje)

14:30 – 16:00 Ručak, druženje i neformalni razgovori o aktualnim temama.

Više informacija o radionici saznajte ovdje.

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top