New in our offer: Tapoint platform

From now on, the organization of your conferences, seminars or workshops in FORUM Zagreb, can be enriched with innovative Tapoint platform for contactless communication.

forumzagreb-tapointBiti u toku s tehnološkim napretkom vrlo je bitno za svaki segment poslovanja pa je tako i u industriji organizacije događanja. Kako bi svojim klijentima pružio što raznovrsnije mogućnosti i najnaprednije tehnološke aplikacije i platforme koje olakšavaju posao organizacije poslovnih događanja, FORUM Zagreb je svoju ponudu audiovizualne opreme obogatio još jednom modernom tehnološkom inovacijom. Prilikom organizacije sljedećeg poslovnog događanja, konferencije, seminara ili radionice u FORUMU Zagreb, na raspolaganju vam stoji i Tapoint, novi inovativni digitalni komunikacijski proizvod koji je djelo hrvatskih kreativaca iz tvrtke Unlimited Communication.

Tapoint je proizvod koji korisnicima mobilnih uređaja omogućuje bezkontaktnu komunikaciju putem NFC dodirnih točaka – čipova (tags) i QR kodova prema odabranom sadržaju koji se nalazi na Tapoint IT platformi. Sofisticirana platforma upravlja beskontaktnim komuniciranjem i na jednom mjestu upravlja, koordinira, objedinjuje i usmjerava sve aktivnosti u procesu komunikacije. Upravljanje sadržajem NFC čipova i QR kodova odvija sa udaljenog centralnog mjesta.

IT platforma omogućuje praćenje ponašanja korisnika u stvarnom vremenu po lokaciji, obliku komunikacije, sadržaju, vrsti mobilnog uređaja, danu, satu korištenja. Kominukacija s krajnjim korisnikom odvija se u tri jednostavna koraka. Sve što korisnik treba učiniti jest otključati svoj mobitel, približiti uređaj dodirnoj točki i pročitati poruku koja se prikaže na ekranu njegovog mobilnog uređaja.

Tapoint Congress Communicator je jedinstveni proizvod posebno dizajniran za kongresne aktivnosti. S njime kongresi dobivaju novu dimenziju pomoću beskontaktnih kartica. Nema potrebe za tiskanim materijalima, a sudionicima su informacije dostavljene u bilo kojem obliku i bilo kojem trenutku, prema zahtjevima organizatora. Sve prezentacije mogu se naknadno staviti na karticu, a zatim su na raspolaganju sudionicima na njihovim mobilnim telefonima nakon završetka vašeg događanja.

Za više informacija o ovoj inovativnoj platformi posjetite www.tapoint.net.

FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us
FORUM Zagreb Congress Centre
To top