New: Portable video conference

FORUM Zagreb enriched its offer with new technological solution for high-quality transmission of video conferencing with Bluetooth technology!

forumzagreb-prijenosna-videokonferencijaU današnje vrijeme život je nezamisliv bez tehnologije koja je nezaobilazni dio naše svakodnevice kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. A tehnologija napreduje iz dana u dan. Tako i u industriji poslovnih događanja svaki dan niču nove tehnologije koje nam olakšavaju posao organizacije i realizacije poslovnih događanja. Konferencija, seminar, edukacija ili samo poslovni sastanak, nezamislivi su bez podrške kvalitetne suvremene tehnologije. Od onog najosnovnijeg, kao što je brza i dostupna internetska mreža, preko kvalitetnih projektora, sve do opreme za video konferenciju. Kongresni centar FORUM Zagreb svojim klijentima pruža sve to, a zajedno sa svojim partnerima od povjerenja svakodnevno prati trendove industrije i obogaćuje svoju ponudu.

Aver VC320 konferencijski uređaj
Bogatu ponudu audiovizualne opreme FORUM Zagreb je dopunio i novim rješenjem za visokokvalitetne prijenosne video konferencije s Bluetooth tehnologijom u suradnji s AVR tvrtkom, specijaliziranom za područje prezentacijske i multimedijalne Audio-Video opreme. Aver VC320 konferencijski uređaj je ‘sve-u-jedan’ rješenje za visokokvalitetne Full HD 1080p video konferencijske pozive. Konferencijska kamera, mikrofon i zvučnik integrirani su u kompaktan uređaj, izuzetno jednostavan za korištenje – dovoljno ga je priključiti putem USB konekcije u računalo! Ovaj visoko kvalitetni komplet za video konferenciju u HD rezoluciji sastoji se od širokokutne PTZ kamere (s vidnim poljem od čak 110 ° i objektivom s 5x zumom, čime će lako pokriti cijeli prostor bez izobličenja), zvučnika i mikrofona. Bez potrebe za instalacijom ikakvih programa, već samo USB priključkom, VC320 je spreman pružiti vrhunske visokokvalitetne konferencijske pozive u trenu, na gotovo bilo kojem računalu. Povezivanje s različitim pametnim telefonima, tabletima i drugim mobilnim uređajima, putem bežične veze omogućeno je putem NFC ili Bluetooth tehnologije.

Idealno rješenje za manje radne skupine
Inovativni dizajn uređaja VC320 koji je lagan i prenosiv, čini ga idealnim uređajem za komunikaciju. Izvrstan za sastanke u malim i srednjim dvoranama za sastanke, VC320 omogućuje skupinama od 2 do 8 sudionika realističnu video i audio kvalitetu video konferencije. Zahvaljujući punjivoj bateriji velikog kapaciteta, video konferencija više ne zahtijeva borbu s isprepletenim žicama! S napunjenom baterijom, VC320 možete koristiti 2 sata za video konferencijske pozive, odnosno 8 sati za audio konferencije, bez priključivanja na struju.

Više detalja i specifikacije Aver VC320 konferencijskog uređaja pronađite ovdje.

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top