Find a creative way to promote your event

The event without a promotion can go unnoticed and can be easily forgotten. How to be prominent in promotion?

Nađite kreativan način promocije svog događanja web

Nekada se čini da uobičajeni načini promocije, kao što su newsletteri i objave preko društvenih mreža nisu dovoljni – u tom slučajnu trebate pustiti mašti na volju i uključiti svoju kreativnost.

Ukoliko vam to i ne ide, donosimo vam nekoliko interesantnih ideja!

Misteriozan QR kod
Napravite QR kod koji vodi na adresu vašeg događanja. Napravite pravu malu misteriju s kodom – podijelite QR kodove na ulici, te ih reklamirajte putem društvenih mreža i plakata. Osim što će kodovi voditi na vaše događanje, povežite ih i s nagradama kao što su besplatne ulaznice i slično.  Činjenica da ljudi neće moći odmah pogoditi sadržaj iza koda, učinit će ih zaintrigiranim i vjerojatnijim za skeniranje koda i gledanje – a samim tim promocija vašeg događanja će biti sve veća.

Životinje kao ambasadori
Tko može odoljeti slatkom štenetu ili mačiću? U suradnji s lokalnim skloništem za napuštene životinje, potaknite promociju svog događanja. Ovaj način promocije je idealan za događanja humanitarnog karaktera i ako su sudionici događanja veliki ljubitelji životinja.

Kratki film kao promocija
Koristite snimke prošlogodišnjih događaja i izjave sudionika kako biste izradili kratki videozapis o svom događanju kako biste privukli druge. Neka videozapis bude interaktivan, dinamičan i zanimljiv kako bi vratio stare sudionike na vaše događanje i privukao nove.

Povežite umjetnost sa svojim događanjem
Zamolite lokalne umjetnike da naprave komad izvorne umjetnosti koji u sebi sadrži i informacije o vašem događaju! To mogu biti npr. grafiti (pazite da imate dopuštenje za farbanje određenih zidova), razne makete, skulpture… ili nešto jednostavnije; majice, torbe, šalice, kišobrane…

Popularna infografika
Izradite zabavnu infografiku o prošlogodišnjoj statistici događaja i očekivanjima za ovu godinu! Odaberite temu koju bi bila zanimljiva vašim sudionicima i od koje bi mogli nešto novo naučiti i saznati.

Organizirajte besplatan ili sponzoriran webinar
Za poslovne događaje ili one koji nude neku vrstu stručnog znanja, webinar može dati pregled onoga što sudionici mogu očekivati od događanja i samim time ih možete privući na svoje događanje.

Photo Booth
Photo Booth omogućava da fotografijama trenutnog događanja napravite promociju i aktualnog i budućeg svog događanja. U sklopu prostora našeg centra možete na licu mjesta izraditi fotografije svog događanja. Te fotografije mogu biti i personalizirane i odmah poslane svim sudionicima. Ovaj koncept osigurava novu dimenziju interakcije s vašim gostima, te nudi dozu osobnosti u svako vaše događanje. Photo Booth, osim što će vam pružiti nezaboravnu uspomenu u obliku fotografije, nasmijat će vaše goste te natjerati ih na pozitivne emocije i osmijeh.

Osim toga, Forum Zagreb Vam omogućava promociju vašeg eventa na našoj lokaciji, našim društvenim mrežama i našem webu.

Za više informacija, obratite nam se s povjerenjem!

 

Izvor: EventManagerBlog

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top