MBA Lecture: Lifecycle of a Large Information Company

February 18th – MBA Croatia organizes another lecture at the Forum Zagreb entitled “Lifecycle of a Large Information Society” to be held by Ante Mandić

ForumZagreb-MBA-Ante-MandicU organizaciji udruge MBA Croatia, za sve članove udruge te za sve goste i javnost, gospodin Ante Mandić, osnivač softverske tvrtke IN2 u kojoj i danas radi, održat će 18. veljače 2018. godine u Kongresnom Centru Forum Zagreb predavanje o svom poslovnom i životnom putu.

Gospodin Ante Mandić podijelit će s okupljenima sve što jednog poduzetnika čeka na tako velikom i dugom, ali uspješnom putu. Govorit će o tome kako i zašto je izabrao baš IT industriju i kako i zašto je vjerovao u budućnost i uspjeh iste te svoj put u toj industriji. Isto tako govorit će i o izazovima rasta jedne kompanije, kako i na koji način osigurati uspješan rast od svega nekoliko zaposlenika do jedne od najvećih hrvatskih IT tvrtki. I kao kruna svega, gospodin Mandić pojasnit će kako i zašto te kada se odlučiti na izlazak iz tvrtke, kome i kako je prodati. A opet, kako poslovni život ne završava prodajom tvrtke, moći ćemo čuti i kakav je „Life After Exit“. Naravno, kao i svako predavanje udruge MBA Croatia, publika ima prilike pitati i saznati i više.

Obavezna prijava dolaska na ovom linku.

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top