Love goes through the stomach

How much is food taste related to the success of your event?

Web veljača - ljubav ide kroz želudacSvima je poznata ova izreka, a i nije daleko od istine. Čovjekovi okusni pupoljci su glavni ‘krivci’ smatramo li neku hranu ukusnom ili neukusnom. A kad je hrana povezana s određenom osobom, prostorom ili događajem, često može biti presudna karika za stvaranje naše simpatije ili ne simpatije prema nekome ili nečemu.

Tako je isto i s događanjima.

Hrana je danas sastavni dio događanja i ima veliku moć nad sudionicima. Često će sudionici zbog hrane ocijeniti neki događaj uspješnim ili neuspješnim. Možete imati najbolje organizirano događanje s odličnom temom, ali ako je hrana loša – svima će to biti glavna tema vašeg događanja

Iz tog razloga, Kongresni centar Forum brine za svaki detalj i brine da uspješnost nekog događanja poprati i prikladna i ukusna hrana. 

Prostrana, prozračna i moderno uređena blagovaonica kongresnog centra FORUM Zagreb prava je oaza za pauze u sklopu svakog poslovnog događanja: doručak, pauze za kavu, ručak ili večeru. Uz odličnu atmosferu za druženje i dovoljno prostora za blagovanje za sve sudionike tu je i bogata ponuda hrane i pića za sve potrebe.

Forum Zagreb se pobrinuo da imate priliku na svome događanju ponuditi hranu iz različitih europskih kuhinja, te uživati u poznatim hrvatskim tradicionalnim jelima. Osim toga, sudionici vašeg događanja mogu uživati i u zdravom izboru hrane i napitaka u obliku tzv. ‘svježih i zdravih’  pauza.

Ovu godinu smo započeli s uvođenjem nekih promjena u naš jelovnik tako da je u svaki izbor menu-a dodano još više različitih ukusnih jela, te osim toga, od ove godine možete probati i hranu njemačke kuhinje, te odabrati između više izbora ‘svježe i zdrave’ pauze.

Ne dopustite da vam događanje pokvari hrana, prepustite taj dio stručnjacima i neka vaše događanje ostane zapamćeno i po finom okusu na okusnim pupoljcima.

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top