Conference Mothers & Kids

May 11th – this year, the Mothers & Kids Conference will be held at the Forum Zagreb congress center, the day before the International Mother’s Day, as a gift to all moms

ForumZagreb-konferencija-mame-klinci3. konferencija Mame&klinci održat će se dan prije Međunarodnog majčinog dana – 11. svibnja 2019. godine, od 9 do 18 sati, u kongresnom centru Forum Zagreb, pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović. Ova  konferencija za cilj ima podariti mamama znanja, informirati ih, usmjeriti i osnažiti kako bi bile sigurnije, zadovoljnije i sretnije.

Za sve mame konferencija je besplatna, samo se trebaju prijaviti i doći. Čekaju ih odlična predavanja, paneli i radionice, ali i radionice za klince, druženje s Ledo medom, fotografiranje u posebnom studiju iz bajke, promotivne prodaje knjiga, izložbeni dio, bogata tombola.

najistaknutiji je panel “Znanost i umjetnost odgoja” na kojem sudjeluju neke od autorica ovog “must have” priručnika, psihologinje Hana Hrpka, Mia Roje, Swea Jelić Tuščić, te psihoterapeutkinja i psihijatrica Marjeta Knez Turčinović, sve iz Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba. Na panelu će sudionice govoriti o konkretnom odgoju djece u ovom našem okruženju i našim uvjetima, sa svim problemima koje muče naše mame.

Kako je u Hrvatskoj sve veći problem loše prehrane i manjka kretanja uz sve više pretile djece, mnoštvo predavanja i radionica obrađuju teme zdrave prehrane iz mnogih kutova. Mame će savjetovati eminentni stručnjaci, nutricionisti i liječnici, a bit će predstavljen i projekt Živjeti zdravo kojeg vodi HZJZ.

Bit će tu i mnoge mame influenserice, blogerice, mame s uspješnim karijerama koje će svojim toplim, istinskim i proživljenim pričama potaknuti druge i pokazati im da je sve moguće. Organizator konferencije je udruga Mame i klinci, tata i ljubimci uz pomoć mnogih partnera koji ovu konferenciju čine posebnom. Detaljnije o konferenciji s rasporedom svih događanja i informacijama o radionicama za djecu na: www.mameiklinci.com.

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top