Conference: The Future of the Construction Sector

June 17th – a conference organized by the magazine Poslovni dnevnik about the future of the construction sector in Croatia will be held in Forum

Poslovni-konferencijaPoslovni dnevnik organizira konferenciju Budućnost građevinskog sektora koja će se održati 17. lipnja 2019. godine u Kongresnom centru Forum Zagreb s početkom u 10 sati.

Cilj konferencije je potaknuti javnu raspravu na temu budućnosti građevinskog sektora, uspoređivati politike za oporavak građevinskog sektora zemalja Europske unije, raspravljati o mogućim najboljim opcijama odnosa javnog i privatnog partnerstva u budućnosti te promovirati sve uspješne mjere i poslovne inicijative koje se u tom sektoru već provode.

Teme koje će se obraditi u sklopu konferencije su provođenje digitalizacije u građevinskom sektoru, povlačenje sredstava iz EU fondova, nove tehnologije u gradnji, radna snaga u građevinskom sektoru, energetska obnova javnih zgrada i obiteljskih kuća, zelena gradnja…

Na konferenciji će se kroz dvije panel diskusije govoriti o nedostatku radne snage i cijeni rada budući da bi uskoro dodatni problem mogao postati kako zadržati, ali i motivirati radnu snagu koja u Hrvatskoj ima posao, ali traži nove izazove ili prostor za napredak izvan granica. Na drugoj panel diskusiji govorit će se o sustavu javne nabave i EU fondovima budući da ih tek manji dio hrvatskog gospodarskog sektora iskorištava.

Program konferencije pogledajte ovdje, a prijave za sudjelovanje se primaju ovdje.

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top