Situational Leadership

February 22nd and 23rd – Training to become effective and more flexible leader in order to achieve greater productivity and better business results.

forum-hr-akademija-mirakulTrening “Situacijsko vodstvo” namijenjen je managerima svih razina, direktorima malih i srednjih poduzeća, voditeljima timova, voditeljima projekata, izvršnim direktorima srednjih i manjih obrta i poduzeća, svima onima koji upravljaju timovima i žele unaprijediti svoj stil vođenja i postići bolje poslovne rezultate.

Polaznici će naučiti prepoznati vlastiti dominantni stil vođenja, prepoznati razinu spremnosti svojih zaposlenika, njihovu razinu znanja i motiviranosti, usvojiti praktična znanja za motivaciju i razvoj zaposlenika, osvijestiti važnost uloge voditelja i što ta uloga podrazumijeva, kroz vježbe napraviti matricu zaposlenika s njihovim karakteristikama te uskladiti stil vođenja s tim karakteristikama.

Zatim će usvojiti strateški sagledati razvojne mogućnosti svog tima i sposobnost istog za ostvarenje rezultata, prepoznati razvojne faze svojih djelatnika u pojedinoj kompetenciji, znati dati djelatnicima učinkovit korektivan feedback u odnosu na njihov učinak, odabrati odgovarajući stil vodstva. Metode rada su prezentacija, primjeri, interaktivna diskusija, razmjena znanja i iskustava, vježbe na temelju najboljih svjetskih praksi, analize konkretnih primjera uspješnog vođenja.

Ako ste do sada vodili manji ili veći tim, vjerujemo da ste se našli u situaciji u kojoj ste „zapeli“ s nekim od članova tima ili ste uvidjeli da vaš uobičajeni način vođenja ne funkcionira, a niste znali kako brzo i efikasno reagirati u danoj situaciji. Ključ leži upravo u modelu situacijskog vodstva, koji vam na izbor daje nekoliko različitih stilova vođenja i time povećava vašu fleksibilnost u svakoj poslovnoj situaciji. Koji ćemo stil vođenja primijeniti, ovisi u dvije ključne dimenzije: razini znanja i stručnosti članova tima te njihove trenutne motiviranosti da obave zadani zadatak.

Više na EducaMix.

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
Send
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad
Send
FORUM Zagreb Congress Centre
To top