How to Communicate With New Age Children?

March 9th and 10th – Conference “Milk Tooth: How to Communicate With New Age Children” will be held at Forum.

Mlijecni-zub-forumNa konferenciji „Mliječni zub: Kako komunicirati s djecom novog doba“ cijenjeni europski i domaći stručnjaci prenijet će vam najnovija saznanja iz pedagogije, psihologije i komunikologije o tome kako učinkovito komunicirati s djecom rane i predškolske dobi, te podržavajući njihov intelektualni i emotivni razvoj, postati uspješniji odgojitelji i roditelji.

Odnos s djetetom u prvim godinama života važan je temelj za njegov kasniji uspjeh u životu. Jesu li vaše odgojne vještine i kompetencije u skladu s potrebama djece suvremenog doba?

Odgajajući svoju djecu autentično i srcem, kao i koristeći najnovija saznanja i odgojne prakse koje vam predstavljamo, lakše ćete pronaći svoj put u odnosu s djecom.

Stručnim programom konferencije želimo podržati i osnažiti odgojitelje u odgojno-obrazovnoj ulozi, kako bi, razvijajući svoje vještine i kompetencije, adekvatno odgovorili na svakodnevne izazove u odgoju djece rane i predškolske dobi.

Naši ključni govornici su Jesper Juul (FamilyLab), Iben Sandahl (The Danish way) i Ranko Rajović (NTC).

Program možete pogledati ovdje, a sve o ulaznicama i prijavi na službenoj stranici Mliječni zub.

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top