Public procurement

January 31st – Basic steps through the implementation of procurement procedures – for beginners

javna nabava educa savjetovanjePočetnik ste u javnoj nabavi? Imate Certifikat iz područja javne nabave ali niste sudjelovali u provođenju postupaka javne nabave ili niste još pohađali izobrazbu za dobivanje Certifikata i povrh drugih poslova morate još brinuti da postupate po odredbama Zakona o javnoj nabavi?

Na praktičnoj jednodnevnoj radionici u manjoj grupi proći ćete kroz ključne faze postupka javne nabave i dobiti ćete “šprance” obrazaca!

Upoznati ćete se s osnovnim propisima i pravilima u svezi Dokumentacije o nabavi od opisa predmeta nabave, podjele na grupe, tehničkih specifikacija, osnova za isključenje i kriterija za kvalitativni odabir gospodarskog subjekta te osnovnim pravilima i institutima zakona o javnoj nabavi (ESPD obrazac, pojašnjenje i upotpunjavanje ponuda, sastavljanje Zapisnika i donošenje odluka naručitelja kao i njihov učinak te sklapanje ugovora i okvirnih sporazuma), sve uz pozivanje na relevantnu praksu Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave i konkretne primjere iz prakse.

Pohađanjem Programa usavršavanja stječe se 8 bodova za obnovu certifikata u području javne nabave.

Prijaviti se možete ovdje.

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top