Information Day Erasmus+: Sport

March 2nd – Central Government Office for Sport organizes the Information Day Erasmus +: Sport at Forum.

EU-ERASMUS

Na informativnom danu mogu sudjelovati predstavnici neprofitnih športskih udruga i drugih prihvatljivih prijavitelja, kao što su jedinice lokalne i područne samouprave te neprofitne javne odgojno-obrazovne ustanove.

Predviđeno je predstavljanje pravila za podnošenje prijedloga kako bi potencijalni prijavitelji bolje razumjeli mogućnosti koje pruža program Erasmus+:Sport. Također, planirana je i panel diskusija s voditeljima projekata kroz koju će potencijalni prijavitelji steći bolji uvid u pripremu i provedbu projekata. Cilj informativnog dana jest podići razinu svijesti o mogućnostima koje pruža program Erasmus+:Sport i potaknuti relevantne dionike na korištenje EU potpora za razvoj športa.

Prijave za sudjelovanje podnose se isključivo putem službenog e-obrasca. U slučaju da broj prijavljenih premaši broj raspoloživih mjesta u dvorani, pravo prvenstva imat će predstavnici neprofitnih športskih udruga, a zatim i predstavnici drugih organizacija koji su prihvatljivi prijavitelji. S obzirom na to da su prihvatljivi prijavitelji samo pravne osobe, prijave fizičkih osoba neće se prihvaćati.

Rok za podnošenje prijave je 27. veljače 2018. u 12:00 sati.

Informacije o programu informativnog dana mogu se dobiti telefonski na 01/604-2975, a poziv na podnošenje prijedloga za program Erasmus:+Sport otvoren je do 5. travnja 2018. godine u 12:00 h. Prijava se obavlja putem službenih stranica Europske komisije.

E- obrazac za prijavu

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top