Zdenac Association Humanitarian Dinner

Join us at charity dinner for five Zdenac centers in Venezuela, which will be held on 20 September at the Congress Centre FORUM Zagreb

ZdenacZdenac – Pokret Misionara Milosrđa je humanitarna, neprofitna udruga koja djeluje u zemljama Afrike i Latinske Amerike kao i u Hrvatskoj na način da pomaže socijalno najugroženijim osobama i skupinama ljudi. Zdenac je 2014. godine pokrenuo misiju na otoku Margarita u Venezueli. U okviru te misije osnovano je pet centara: Pampatar, Apostadero, 4 de Mayo, Brisas de los Millanes te Pedro Luis Briseno. Cilj svakog centra je okupiti djecu sa ulice čiji životi su ispunjeni velikim traumama i pružiti im novu obitelj.

Udruga Zdenac odlučila je organizirati Humanitarnu večeru za 5 Zdenčevih centara u Venezueli, koja će se održati u utorak, 20. rujna 2016. godine, s početkom u 19h u kongresnom centru FORUM Zagreb. Cilj humanitarne večere je prikupljanje financijskih sredstava za pokrivanje troškova centara (hrana, odjeća, opremanje centara, prijevoz, didaktička sredstva, nagrađivanje volontera, učitelja, trenera i drugo).

Zainteresirani donatori i sudionici večere mogu izabrati centar kojem žele donirati. Tako se primjerice može izabrati financiranje svih potreba u jednom centru za mjesec dana i na taj način donator, bilo fizička ili pravna osoba, postaje kum odabranog centra. Na večeri će se ispričati priča o Venezueli i predstaviti život nekih od Zdenčevih malih polaznika centara uz zanimljive glazbene i druge sadržaje. Jedan od gostiju bit će i venezuelansko-hrvatski pjevač Ricardo Luque.

Djeca uključena u program Odgoja u solidarnosti svakodnevno dolaze u centre gdje im se pruža jedan obrok dnevno, dodatna nastava, druženje, sportske, glazbene i razne druge aktivnosti. Danas je u rad centara uključeno više od 200 djece i 50 mjesnih volontera koji su aktivni u radu centara te svjedoče pozitivnim promjenama u ponašanju djece. Postanite i vi dio njihove obitelji, pridružite se ovoj humanitarnoj akciji!

Više informacija saznajte na stranici udruge ili putem e-maila: zdenac.zagreb@gmail.com, a za potvrdu dolaska ispunite ovaj obrazac ili nazovite 095/251 1961.

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top