Education – a web expert and influencing marketing

May 16th and 17th – The Forum hosts a web expert and influencing marketing education, enabling participants to step in and stay in the new marketing age

ForumZagreb-edukacija-influencerMarketing i oglašavanje discipline su koje se konstantno mijenjaju i nadograđuju. Nakon što je svoj zamah doživio web marketing, počeo se razvijati i sve popularniji termin „influencera“. Digitalno doba donijelo je brojne prednosti i novosti koje su do prije svega 15-20 godina bile u sferi znanstvene fantastike. Facebook, Instagram, Youtube postali su sastavni dio života sviju nas, a blogeri, vlogeri, influenceri, internet ambasadori proizvoda/tvrtke… već dugo nisu samo neki klinci koji provode puno vremena online i često objavljuju slike i komentare. Danas su oni komunikacijski kanal koji preuzima primat nad tv reklamama.

Kako se snaći u novom svijetu online marketinga i influencinga, saznajte na edukaciji Stručnjak za web i influencing marketing, koja se održava u Forumu Zagreb 16. i 17. svibnja 2019., od 9:30 do 14:00 sati. Edukacija je namijenjena svim djelatnicima i voditeljima marketinga, odnosa s javnošću, prodaje, promocije, komunikacije I odnosa s kupcima i klijentima, direktorima malih i srednjih tvrtki, svima zainteresiranima.

Polaznici edukacije će dobiti najnovije informacije i saznanja o svijetu suvremenog marketinga i pr-a, saznati kako uspostaviti i održavati kvalitetan odnos i komunikaciju s kupcima/klijentima i potrošačima pomoću novih marketinških i pr-a kanala, naučiti kako profesionalno stvoriti i održavati Facebook, Instagram i Youtube kanale odnosa s javnostima, marketinga, promocije i prodaje, naučiti kako profesionalno stvoriti, razvijati i nadograđivati odnos s influencerima i blogerima i iz njega izvući maksimum te dobiti odgovore na pitanja od čak dva vrhunska predavača/stručnjaka, te razmijeniti iskustva s kolegama.

Predavanja će držati Petar Tanta, direktor i partner u CTA komunikacijama s iskustvom savjetovanja klijenata iz različitih sektora i Maša Zibar, mag. novinarstva, koja je radila na TotalnomFM, a kasnije i na Enter Zagreb radiju, kao news presenter, producent i asistent direktora. Sudjelovala je u pokretanju prve mreže YouTubera nazvane JoomBoos. 2017. i u potpunosti se posvetila svojim društvenim mrežama i YouTube kanalu Mashin’theBeauty.

Više informacija o edukaciji i načinu prijave saznajte ovdje.

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top