Educamix Workshop: Delegation

February 14 – Educamix is organizing a workshop: Delegation – one of the key competencies of managers

EducamixUvjerenje pojedinca da sve može najbolje napraviti sam dovodi do njegove sve veće neučinkovitosti i do nezadovoljstva ostalih zaposlenika. Na taj način postaje zapreka u ostvarivanju zadanih ciljeva. Rješenje je u delegiranju zadataka. Delegiranje je odraz uzajamnog povjerenja menadžera i zaposlenika, ali i dobre procjene kako optimalno iskoristiti potencijal i kvalitete članova tima. Delegiranje vam omogućava da na najbolji način iskoristite svoje vrijeme i vještine, a pomaže drugim ljudima u timu da rastu i razvijaju se kako bi dostigli svoj puni potencijal.

Postanite produktivniji na poslu učeći vještine i tehnike učinkovitog delegiranja. Naučite kako delegirati zadatke i motivirati druge praktičnom jednodnevnom radionicom za menadžere: Delegiranje – jedna od ključnih kompetencija menadžera, koja će se održati u kongresnom centru Forum Zagreb, 14. veljače.

Trening je namijenjen direktorima srednjih i malih tvrtki, svim razinama managementa, voditeljima timova i managerima koji žele vještine delegiranja implementirati u timski rad.

Polaznici će na radionici Delegiranje – jedna od ključnih kompetencija menadžera naučiti kako delegiranjem profesionalno razvijati zaposlenike, kako jasno delegirati zadatke, kolika je važnost i koje su tehnike provjere razumijevanja, što je najvažniji korak u delegiranju, kako kreirati više vremena za strateške ciljeve te kako pravilno komunicirati očekivanja. Polaznici će dobiti niz alata i predložaka koji će im pomoći da nauče kako delegirati zadatke i koristiti učinkovito delegiranje kao ključni razvojni alat za motiviranje i razvijanje svojih ljudi.

Više informacija i link na prijave za radionicu pronađite ovdje.

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top