Business Speed Dating

February 5th – ain the Forum is a new day for business networking because the sixth Business Speed Dating is on!

ForumZagreb-Business-Speed-DatingZagrebački poduzetnici i poduzetnice pronašli su malo drugačiji način upoznavanja i stvaranja poslovnih kontakata – Business Speed Dating. Ovakvo poslovno umrežavanje u svijetu postoji od kraja 90-ih, a nedavno se pojavilo i u Hrvatskoj. Inicijatorice su youtuberice iz Life by Z&Z, Zrinka Peharec i Željka Barišić.

Na mnogim događajima u poslovnom svijetu uočeno je da se ljudi iz različitih branši nemaju prilike međusobno upoznati i na taj način im promiču poslovne prilike. Na ovom događaju izbjegavaju se takve situacije, te tako poduzetnici i svi željni poslovnih kontakata te poslovnih prilika ostvaruju mrežu novih poslovnih kontakata. Da imate samo minutu predstaviti nekome ono čime se bavite i zainteresirati ga za poslovnu suradnju, biste li znali što reći?

Novi, šesti po redu Business Speed Dating, održava se 5. veljače s početkom u 18 sati u kongresnom centru Forum Zagreb. Okupljeni sudionici bit će podijeljeni u grupe. Svaka grupa od 6 do 8 članova sjedit će za jednim stolom i imat će zadani broj minuta da se međusobno predstave i razmijene kontakte. Metodom rotacije svi sudionici će se međusobno upoznati. Svatko ima priliku u jednoj minuti predstaviti čime se točno bavi i koji problem rješava i tako pronaći svoj match s nekom drugom osobom ili osobama u kojima tražite svoje poslovne prilike ili suradnju. Željka i Zrinka iz Life by Z&Z, koje ujedno vode program i tu su da vam pomognu ako zastanete. Nakon upoznavanja i umrežavanja slijedi i neformalno druženje.

Sudjelovanje je slobodno, mjesta su ograničena, a prijave se vrše putem e-maila na: zrinka@lifebyzz.com.

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top