B2B Future: Are you ready for 2020?

March 26 – Do not miss out on B2B Future: Are You Ready for 2020, where eminent experts will present key facts and trends that will mark business in 2020.

Forum-Zagreb-B2BFutureNe propustite B2B Future: Are you ready for 2020?, savjetovanje koje će se u Forumu održati u utorak, 26. ožujka 2019. godine, s početkom u 11.00 sati. Na savjetovanju ćete od eminentnih stručnjaka moći saznati ključne činjenice i trendove koji će obilježiti poslovanje vaše tvrtke u 2020. godini.

Ovo savjetovanje predočit će kako tehnologiju, čak i u najkontroverznijim strukama, pretvoriti u najboljeg saveznika, otvarajući nove prostore razvoja kompanija te njihovih proizvoda i usluga, ali i ljudske kreativnosti. Upoznati s alatima pomoću kojih čak i sastavljanje financijskih izvještaja budućnosti zauzima dostojnu kraljevsku poziciju. Mjesto je to na kojem konsolidacija tržišta nije tek puka riječ, već način na koji, optimalnom alokacijom resursa i znanja, ostvarujemo najviše, hvatajući se hrabro ukoštac s nezaustavljivim trendovima. Mjesto na kojem postoje prostori za ostvarenje zadovoljstva vaših i naših klijenata i potrošača na novoj razini, no jednako tako i ostvarenje osobnog zadovoljstva zaposlenih, koji se od često “vrlo opterećenih pčela radilica” doista mogu pretvoriti u produktivne i u svim područjima kreativne osobe koje osobnim angažmanom izravno doprinose rezultatima tvrtke.

O ovim, ali i mnogim drugim temama govorit će:

o Eben Adams (VP, LegalSifter)
o Marko Porobija (managing partner, Porobija & Špoljarić)
o Rudolf Vido, (manager, Mazars Robotics Centre Slovakia)
o Kristijan Cinotti (CEO, Mazars Croatia)
o Andrija Garofulić (partner, Mazars Croatia)
o Luka Šmic (CPO, Upchain)
o Sonja Popović (CEO, SAP Hrvatska)

dok ćete vi na vrlo jednostavan način moći saznati jeste li doista spremni za 2020. godinu.

Prepoznavanje trendova i korištenje tehnologija, stalno unapređenje znanja poslovne zajednice i dijeljenje najboljih iskustava ideja su vodilja ovog događanja, na kojem će vodeći stručnjaci različitih poslovnih područja nastojati dati sve potrebne smjernice za uspješno poslovanje u 2020. godini, za unapređenje efikasnosti poslovanja i razine zadovoljstva svih ključnih dionika.

Prijaviti se možete putem e-maila na adresu prijave@b2bfuture.com.hr u što skorijem roku, osobito zbog ograničenog broja sudionika, zaključno s 20.3.2019. godine. Za dodatne informacije i sva pitanja obratite se na broj telefona 042 373 128.

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top