AVer VC320 – ‘all in one’ video conference!

If you need a high quality Full HD 1080p video conference calls, Aver VC320 is the best solution for you.

Konferencijska kamera, mikrofon i zvučnik integrirani su u kompaktan uređaj, izuzetno jednostavan za korištenje, dovoljno ga je priključiti putem USB konekcije u računalo!

Ovaj visoko kvalitetni komplet za HD video konferenciju sastoji se od PTZ kamere, zvučnika i mikrofona. Zahvaljujući Plug and play dizajnu samo vas jedan korak dijeli od videokonferencije u FullHD rezoluciji, spajanjem USB konektora na laptop. Full HD rezolucija pruža jasnu, detaljnu i realističnu sliku čak i pri uvjetima niskog osvjetljenja.

VC320 je sve što je potrebno za profesionalnu video konferenciju. Inovativan dizajn, lagan i prenosiv, čini ga idealnim uređajem za komunikaciju, gdje god se nalazili. Izvrstan je za sastanke u malim i srednjim uredima/sobama za sastanke, VC320 omogućuje skupinama od 2 do 8 sudionika realističnu video i audio kvalitetu video konferencije. Sada možete biti sigurni da ćete kristalno jasno vidjeti i biti viđeni tijekom svih susreta.

Širokokutna kamera

VC320 ima jednu od širokokutnijih kamera na tržištu, s vidnim poljem od čak 110° i objektivom sa 5 x zumom, čime će lako pokriti cijeli prostor bez izobličenja.

Forum-NL-AVR-vc320(2)Plug & Play – izrazito jednostavno postavljanje i korištenje

Aver VC320 je nevjerojatno jednostavan za upotrebu – jednostavno priključite svoj USB konektor u desktop ili laptop račnunalo i spremni ste za video konferencijski poziv! Bez potrebe za instalacijom ikakvih programa, VC320 je spreman pružiti vrhunske visokokvalitetne konferencijske pozive u trenu, na gotovo bilo kojem računalu.

NFC & Bluetooth povezivost

Povezivanje s različitim pametnim telefonima, tabletima i drugim mobilnim uređajima, putem bežične veze omogućeno je putem NFC ili Bluetooth tehnologije. Ne može jednostavnije i brže!

Full HD 1080p razlučivost

Full HD 1080p rezolucija nikada nije bila pristupačnija! Čak i pri slabom osvjetljenju možete uživati u detaljnom prikazu i kristalno jasnoj slici ljudi i objekata, a zamućenje slike prilikom pokreta naprosto ne postoji. Uz Full HD kvalitetu prikaza, imat ćete osjećaj kao da su svi sudionici sastanka / videokoferencije prisutni u istoj prostoriji.

Punjiva baterija velikog kapaciteta

Zahvaljujući punjivoj bateriji velikog kapaciteta, videokonferencija više ne zahtijeva borbu s isprepletenim žicama! S napunjenom baterijom VC320 možete koristiti 2 sata za video konferencijske pozive, odnosno 8 sati za audio konferencije, bez priključivanja na struju.

Forum-NL-AVR-vc320(3)Screen Sharing (dijeljenje zaslona)

Dijelite prezentacije, video zapise, tablice ili internetske sadržaje s mobilnog uređaja na projektoru ili TV ekranu, putem bežične veze na VC320. Uz mogućnost Screen sharinga rasprave će biti mnogo učinkovitije.

Besplatna aplikacija

Uz ovu fantastičnu mobilnu aplikaciju, korisnici mogu bilo koji mobilni uređaj pretvoriti u daljinski upravljač. Ne samo da je iznimno praktično, već je i besplatno!

Detaljnije informacije o svim proizvodima možete vidjeti na službenoj stranici AVR (Audio Video Rješenja)

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top