5th Congress of Small Animal Veterinary Practice

March 29th and 30th – at the congress center Forum Zagreb the 5th Congress of Small Animal Veterinary Practitioners organized by the Croatian Small Animal Veterinary Section (CSAVS) will be held

5-Hrvatski-kongres-veterinara-male-prakseOVMPH već niz godina sudjeluje i organizira edukacije za veterinare koji rade u ‘maloj praksi’ u Hrvatskoj i regiji. Cilj im je ponuditi vrhunske međunarodne predavače, predstaviti izlagače i partnere koji prate veterinarsku struku i omogućiti druženje kolega u ugodnom okruženju.

Ove godine 29. i 30. ožujka u Kongresnom centru Forum u Zagrebu organiziran je peti po redu Kongres veterinara male prakse, koji pokazuje koliko je kontinuirana edukacija veterinara ključna za napredak i promociju veterinarske struke u društvu. Neizostavan dio ovog događaja je izložba, koja je ujedno i najveća organizirana izložba tvrtki i partnera koji prate veterinarsku struku u Hrvatskoj. Njihova podrška ujedno osigurava mogućnost pružanja ovakve visokokvalitetne edukacije.

Ove će godine predavanja pokriti teme iz hitnih stanja koja će održati Luis H. Tello, egzotičnih životinja – Claudia i Manfred Hochleithner te kirurgije mekih česti – Beatriz C. Vivanco.

Veterinarski tehničari sve su prepoznatiji dio veterinarskih timova i njihova edukacija od izuzetne je važnosti za napredak struke. Već treću godinu za redom organizirana je i posebna sekcija upravo za njih, tijekom pretkongresnog dana, u prostorima Kongresnog centra Forum.

ORGANIZING AN EVENT?

Send us your request!
Website
Grad
In agreement with the norms of General Data Protection Regulation (GDPR) we ask your acceptance to process your personal data.


Your personal data will be protected in accordance with the Regulation, but in case you want to have more information about the way we proceed with your data, please read our Privacy Norms.
FORUM Zagreb Congress Centre
RORAIMA 5 d.o.o.
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Follow us

Contact us

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

FORUM Zagreb Congress Centre
To top