Važnost godišnjeg razgovora sa zaposlenicima

Kako definirati godišnji razgovor, koliko je važan te kakvu ulogu u tom procesu ima voditelj, zaposlenik i HR osoba, možete saznati na seminaru 18. listopada u Forumu.

forum-hr-akademija-mirakulBez obzira koliko su široko razvijeni HR procesi u kompaniji, godišnji razgovor je jednostavan proces koji služi prvenstveno za stvaranje osjećaja da je svaki zaposlenik vrijedan resurs kompanije te da se voditelj osobno brine o interesima, potrebama i željama zaposlenika kao i da su postignuti rezultati i definirani ciljevi svakog zaposlenika važni u cjelokupnom procesu dostizanja kompanijskih ciljeva i razvoja organizacije. Godišnji razgovor je također prvi korak za identificiranje potencijala kompanije i definiranje posebnih razvojnih koraka za potencijale i talente.

Na radionici će polaznici naučiti kako ispravno definirati proces uzimajući u obzir sve relevantne elemente, koje perspektive trebate sagledati pri definiranju koraka godišnjeg razgovora, koju ulogu imaju i što trebaju znati voditelji, zaposlenici, a što HR osobe prije ulaska u proces. Imat ćete prilike čuti praktične primjere i iskustva iz organizacija u kojima se ovaj proces već primjenjuje.

Polaznici će naučiti zašto uvoditi godišnje razgovore sa zaposlenicima, kako pripremiti i koristiti godišnji razgovor, kako kreirati i koristiti pripremni obrazac za razgovor, kako pripremiti pregled ciljeva i zadataka u protekloj godini, kako sebe pripremiti za vođenje godišnjih razgovora te kako ciljano voditi razgovore sa zaposlenicima.

Detaljnije o seminaru možete saznati ovdje.

ORGANIZIRATE EVENT?

Pošaljite nam upit!
Website
Grad
U skladu sa Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) molimo Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka.


Vaši osobni podaci bit će zaštićeni sukladno Odredbi, a ukoliko želite znati više o načinu kako postupamo s Vašim podacima, pročitajte našu Politiku privatnosti
Kongresni centar FORUM Zagreb
RORAIMA 5 d.o.o.
za usluge i turistička agencija
OIB 31324250496 / MB 2743396
ID HR-B-01-31324250496
Radnička cesta 50 - centar Green Gold
10000 Zagreb
Tel: +385 1 286-7777
Fax: +385 1 286-7770
Pratite nas i na:

Kontaktirajte nas

perm_identity
email
mode_edit
Website
Grad

Kongresni centar FORUM Zagreb
Na vrh